Het 1e unieke detail van de overhemden met extra lange mouw van mouwlengte7.com

Ten eerste zijn het unieke shirts, omdat we ze zelf ontwerpen en niet te koop aanbieden bij derden. De overhemden met extra lange mouw van mouwlengte7.com zijn dus alleen hier te koop. We produceren de overhemden in een hoogstaande fabriek in Turkije, waar ook kleding wordt geproduceerd voor ondere Hugo Boss en Versace. Binnekort op deze blog meer over hoe en waar de overhemden met mouwlengte7 worden geproduceerd.

unieke details overhemd extra lange mouw mouwlengte7.com

Het 2e unieke detail van de overhemden met extra lange mouw van mouwlengte7.com

Het tweede wat onze overhemden met mouwlengte 7 zo uniek maakt, is dat we het tweede knoopje van het overhemd net even op een andere positie hebben gezet op het overhemd. Dat heeft twee dingen te maken waar we als lange mannen zelf tegenaan liepen. Bij normale overhemden met extra lange mouw is het tweede knoopje altijd net te laag op het overhemd gezet. Daardoor heb je net teveel inkijk, zie je je borsthaar zitten (als je dat hebt..). Maar het zorgt er ook voor dat de kraag van je overhemd als het ware plat valt, de boord blijft niet meer mooi omhoog staan. En het bovenste knoopje dicht van je overhemd is nu eenmaal een beetje stijf. Na uitvoerig research en testen, hebben alle overhemden met extra lange mouw van mouwlengte7.com de tweede knoop precies de juiste plek.

Het 3e unieke detail van de overhemden met extra lange mouw van mouwlengte7.com

Het derde wat onze overhemden met extra lang mouw zo uniek maakt is dat we de rug en voorkant van het overhemd net iets langer hebben gemaakt dan standaard is. De voorkant is echter niet zodanig lang dat het lijkt alsof je een jurk aan hebt. Maar met name de achterkant van het overhemd is wat langer gemaakt zodat het overhemd dan niet snel uit je broekt kruipt. Dat merkten we zelf namelijk, ook bij overhemden met extra lange mouw van merken als Ledub en Olymp, dat ze echt snel uit je broek kruipen als je even bukt bijvoorbeeld.

Het 4e unieke detail van de overhemden met extra lange mouw van mouwlengte7.com

Het vierde unieke aan de overhemden met extra lange mouw van mouwlengte7.com is dat de mouwen ook allemaal net wat langer zijn dan standaard. Niet overdreven, maar precies goed en in verhouding. Dus nooit meer te korte mouwen onder je jasje of colbert.