Nederlanders zijn nog steeds het langste volk ter wereld. Met een gemiddelde lengte van 170,6 cm bij de Nederlande vrouw en een gemiddelde lichaamslengte van 183,8 cm bij de Nederlandse man overtreffen we alle andere landen in de wereld. Een prestatie waar we best trots op mogen zijn. De Andere Maten Beurs op 27 en 28 september in de Evenementenhal in Hardenberg is dit najaar de plek voor iedereen met een langere of grotere maat. Voor jongeren, volwassenen en senioren is deze beurs een waar shoppingparadijs. Een heerlijke dag uit met diverse modeshows, beauty-adviezen, styling-tips en boetiekjes en winkeltjes ter inspiratie.

Logo Andere Maten Beurs mouwlengte 7

Alle Andere Maten specialisten op 1 locatie

Op 27 en 28 september 2014 vind je in de Evenementenhal in Hardenberg dus alle specialisten op het gebied van langere en grotere maten onder 1 dak. Hoe handig is dat! Want ook wij van mouwlengte7.com weten dat het aanbod van kleding voor iedereen met een langere of grotere maat toch echt nog wel beperkt is. En dat terwijl dus echt het langste volk ter wereld zijn. Dus zet nu vast de 27e of 28e september in je agenda voor een heerlijk dagje shoppen en verwennerij tijdens de Andere Maten Beurs.

Openingstijden Andere Maten Beurs

Op vrijdag 27 september is de Andere Maten Beurs geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur 's avonds. Op zaterdag 28 september gaan de deuren van de Evenementenhal in Hardenberg al open om 10.00 uur. Om 17.00 uur sluit de beurs.

Toegangsprijs Andere Maten Beurs

Zoals elk jaar zijn de toegangsprijzen voor de beurs heel redelijk. Volwassenen betalen 8,- voor een toegangskaartje en senioren (65+) slechts 4,-. Kinderen onder de 6 jaar hebben gratis toegang en kinderen tussen de 6 en 11 jaar betalen 4,-.

Gratis Parkeren

Waar je bij andere beurzen of evenementen hoge parkeertarieven hebt, kan je bij de Evenementenhal nog GRATIS parkeren. Waar zie je dat nog?

Wie zijn er allemaal op de Andere Maten Beurs?

Er is net als andere jaren een groot aantal exposanten. Voor vragen over wie er allemaal zijn en het volledige programma van de beurs kan je altijd even contact opnemen met hardenberg@evenementenhal.nl. Een aantal exposanten worden hier genoemd:

Lang Genoeg

Ook dit jaar is Lang Genoeg (langgenoeg.nl) aanwezig op de beurs.Langgenoeg levert basics extra lang met mouwlengte die echt lang genoeg is, en ook mooi zit onder een business-suit, een basic met ruglengte die ook lang genoeg is wanneer u gaat zitten of bukt.

AnZZ Artistic jewelry

Voor de vrouw van nu, die weet hoe ze gezien wil worden!” Sieraden met een bijzondere en opvallende uitstraling.Sinds 2004 een kunstzinnige collectie, naar eigen ontwerp handmatig vervaardigd van allergie-vrij staal en voornamelijk glas.Asymmetrische halssieraden, bijpassende armbanden, verschillende hangers en broches, eventueel in combinatie met een kleurrijke ring.Deze verschillende soorten “fun to wear” ringen van “lieflijk” klein tot “super” groot (meer dan 20 kleuren) zijn er natuurlijk ook in de grotere maten.“Deze najaarseditie van Andere Maten beurs is de gelegenheid om eens een ring of ‘n ander sieraad uit te proberen.

Big Style

Bigstyle is een internetwinkel (bigstyle.nl) voor damesmode met een maatje meer.
Bij Bigstyle vindt u alle bekende merken kleding, zoals Yoek, Open-End, Verpass, DNY, Mat, Alain Weiz, Studio, e.v.a.
Heeft u een maatje meer en presenteert u zichzelf graag met mooie, verzorgde en modieuze kleding? Dan bent u bij BigStyle aan het juiste adres. Wij bieden namelijk kleding voor de modebewuste vrouw.