ShirtsofHolland is het moederbedrijf achter veschillende merken zoals ShirtsofHolland, Mouwlengte 7 overhemden, Overhemden.com, HupHollandHip, ShirtsofCotton & Liefling. Wij werken samen met verschillende middelbare scholen, Hogeschool van Amsterdam HvA en Universiteit van Amsterdam UvA.Wij zoeken een leergierige VWO student uit Amsterdam of omstreken die op zoek is naar een bijbaan en werken met online, tekst en digitaal leuk vindt. Ben je een VWO student en op zoek naar een leuke bijbaan om iets bij te verdienen, reageer dan nu!

Periodiek hebben wij hulp nodig van VWO scholieren bij het schrijven van blog berichten, het updaten van onze website en het uitvoeren van verschillende marketing activiteiten (zoals SEO en SEA). Een leuke bijbaan in Amsterdam!

Ben je als VWO scholier geinteresseerd in deze bijbaan? Schrijf dan vandaag nog een korte introductie/motivatie via ons contactformulier.

VWO scholier in Amsterdam

Wij zoeken slimme en leergierige, enthousiaste goalgetters. VWO scholieren die een bijbaantje zoeken om zich online te ontwikkelen. Scholieren die net iets meer willen en die opdrachten weten om te zetten, zich eigen te maken en af te ronden. Wat je niet weet, dat wil je leren of ontdekken. En je wordt graag volwassen behandeld. Je hebt affiniteit met of interesse in online media en ziet kansen in de wereld van e-commerce. Een makkelijke manier om als VWO scholier iets bij te verdienen en een leuke bijbaan in Amsterdam.

Ik leer en ontwikkel mijzelf in een leuke omgeving met leuke collega's. Eigen ideeën en initiatieven zijn van harte welkom. Ik ben helemaal op mijn plek bij ShirtsofHolland. [Kim Mastenbroek, 2015]

We vinden het belangrijk dat je

  • goed Nederlands kunt lezen en schrijven
  • een beetje ervaring met online (gamen/blog/social)
  • snel kunt tiepen
  • enthousiast bent en wilt bijverdienen - terwijl je parallel iets leert
  • een goede VWO leerling bent
  • of dit allemaal wilt leren

Ben je als VWO scholier geinteresseerd in deze bijbaan? Schrijf dan vandaag nog een korte introductie/motivatie via ons contactformulier.

(online) bijbaan voor VWO scholier

Onze merken specialiseren zich in niche marketing (oranje, lange mannen, de Nederlandse man), wij nemen onze klanten serieus en geven ze graag een positie in het meedenken in de kleding van morgen.

Meer over onze visie en motivatie lees je bijvoorbeeld in een persbericht van ShirtsofCotton. ShirtsofHolland is een lerend bedrijf dat zich continue ontwikkeld en zich daarbij laat inspireren door The Lean Startup (van Eric Ries) en Malcolm Gladwell. Bij ShirtsofHolland, leer je als VWO scholier nieuwe dingen, je leert opnieuw werken, je leert denken en je leert vooral verder denken. En je leert dingen te doen en met name af te maken. En als bijbaan geeft dat een goed gevoel. In 2015 is ShirtsofHolland ING starter van de maand award gewonnen.

Bijbaan: Uitstekende begeleiding voor VWO scholieren

ShirtsofHolland heeft een leuk kantoor en winkel in Amsterdam (Maasstraat 89). Je werkt direct samen met onze collega's zoals Sean, Marcel, Alexandra of Cliff. Je krijgt alle tijd om de werkzaamheden je eigen te maken.

De volgende werkzaamheden komen mogelijk aan bod (bijbaan VWO scholier in Amsterdam)

  • Online blog berichten schrijven
  • Werken in webwinkel (onderhoud producten en CMS)
  • SEO werkzaamheden
  • Werken in de winkel / meehelpen

Je wordt je gecoacht door collega's en je (interne) begeleider. En natuurlijk organiseren we regelmatig een leuk sport evenement of een borreltje. En oja! we hebben een ping pong tafel en sjoelbak klaarstaan voor een potje.

Een fris, jong en energiek bedrijf waar ik mijn door studie opgedane kennis kan verzilveren. Als student krijg ik hier verantwoordelijkheden die ik bij geen enkel ander bedrijf zou krijgen tijdens mijn stage en doe ik veel praktijkervaring op. Ook krijg ik inzicht in hoe een echt bedrijf werkt en kom ik veel in contact met klanten.
[Hugo Rensink VWO, 2014]

Ben je geinteresseerd in deze bijbaan? reageer dan nu

Schrijf dan een korte introductie en motivatie via ons contactformulier. Je ontvangt van ons dan bericht voor een kennismaking.

Stages stage vacature bijbaan studenten hbo