Blog - Kleding trends & tips

Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Zwart, zwart en nog eens zwart. Er zijn mensen die niet heel veel zwarte kleding dragen: bijvoorbeeld omdat het niets voor ze doet, of omdat ze er niet vrolijk van worden. Toch zijn er mensen die niet zonder zwarte broeken, zwarte t-shirts en zwarte overhemden kunnen.

Zwart is er altijd!
Toch is de kleur zwart een kleur die je altijd in kledingzaken ziet. Elk seizoen weer. Het is een makkelijke kleu...

Lees meer
Geplaatst in Kleding trends & tips door Sean Heukels

Om uw juiste maat te vinden voor een overhemd, kunt u het beste beginnen met het opmeten van uw lichaam. Een tip: Leg de centimeter zoveel mogelijk over de blote huid en trek deze niet te strak aan.

U kunt het beste uw maat bepalen door de onderstaande metingen uit te voeren. U maakt daarna gebruik van een maattabel om te bepalen wat de juiste maat overhemd is voor uw overhemd.

Uw maat opmeten voor ...

Lees meer
Geplaatst in Lang zijn Kleding trends & tips Shirts door Sean Heukels

Baarden

9 jul. 2014 14:00:58

Beards

Moet ik mezelf nog even trimmen voor dat sollicitatiegesprek? Moet ik mijn stoppels nog weg scheren voor mijn date? Hoe zou een baard me staan?

Waar een baard vroeger als vies of onverzorgd werd gezien is het tegenwoordig best sexy als een man een baard heeft laten staan. Maar hoe een man er wel of niet uit zou moeten zien met een baard is volgens de meeste mensen simpel met een “ja” of “nee” te be...

Lees meer
Geplaatst in Kleding trends & tips door Kim Mastenbroek

How to tie your tie

6 mei 2014 12:00:13

Wij van Mouwlengte7 hebben gemerkt dat het knopen van de stropdas voor veel mannen een automatisme is geworden. Maar er zijn ook veel mannen die hun stropdas enkel voor een speciale of bijzondere gelegeheid uit de kast halen zoals kerst, je diploma uitreiking, de musicale uitvoering van je dochtertje en ga zo maar door.

Voor die mannen hebben wij een visuele ondersteuning gevonden. Aan de hand van ...

Lees meer
Geplaatst in Kleding trends & tips door Kim Mastenbroek

Perfecte t-shirts

V-hals of ronde hals?

Er zijn verschillende modellen t-shirts die je onder je overhemd kunt dragen. We kiezen als eerste tussen de ronde hals en de V-hals. De basic ronde hals is uitermate geschikt voor de man die het overhemd óf dicht óf met één knoopje open draagt. Op deze manier komt de ronding mooi uit onder het overhemd en is het t-shirt niet zichtbaar. Bovendien is het lekker warm in de win...

Lees meer
Geplaatst in Witte T-shirts Kleding trends & tips door admin .

Ruglengte overhemd

27 sep. 2013 11:46:31

De lengte van een overhemd kan soms nogal bepalend zijn voor je shirt. Stop je een overhemd in de broek, draag je het los of onder je pak. Veel mensen staan er niet bij stil - maar dit element kan best bepalend zijn. In Nederland en Belgie worden overhemden en shirts vaak gemaakt op basis van standaard maten, wat vaak MOuwlengte5 of 6 heeft. Voor Nederlandse mannen langer dan 1.85 meter is dat raa...

Lees meer

Je boordmaat is in feite de maat van de boord van een overhemd aan de binnenkant van het overhemd gemeten. Het is afgeleid van de omtrek van je nek - logisch: hier moet het overhemd ook omheen vallen. De boormaat is met name belangrijk omdat er soms een das omheen gaat. In westerse landen is het vaak zo dat de boordmaat ook de rest van de maten van het overhemd bepaald.

De relatie tussen je boordma...

Lees meer
Geplaatst in Kies het perfecte overhemd Lang zijn Kleding trends & tips door overhemden liefhebber
Filters
Gemaakt op
Stel een Oplopende Directie in
per pagina