Kleding met extra lengte voor de lange man

De Nederlandse man wordt steeds langer. In de achttiende eeuw had de Nederlandse man nog een gemiddelde lengte van 1.68 meter. Tegenwoordig is de gemiddelde lengte met zo’n 20 centimeter toegenomen. Volgens dit artikel zijn de wij de langste mensen ter wereld. De Nederlandse man is in 150 jaar zo'n 20 centimeter langer geworden. Hoog tijd dus voor een aangepaste garderobe met extra lengte en lengtematen voor deze heren. Want kleding kopen is voor lange mannen vaak echt een probleem.

Overzicht gemiddelde lengte mannen in diverse landen

Lang niet zo makkelijk

Gemakkelijk was het voorheen niet om voor de langere man gepaste kleding te vinden. Kleding met extra lengte was niet zo maar te vinden. T-shirts die omhoog kruipen als je bukt of mouwen van een overhemd die te kort zijn. Niets is zo vervelend als kledingstukken die net iets te kort zijn. Tot voor kort heeft de langere man weinig keuze gehad bij het kiezen van kleding. Een ware zoektocht was het om de juiste kleding te vinden.De keuze voor extra lange kleding in een winkel was nog erg beperkt voor de langere man. De gespecialiseerde webwinkels zijn er pas sinds een aantal jaren. De beschikbare kleding die er wel te koop was, was meestal te breed.

Hierdoor bleef er voor de slanke lange man nog minder keuze over. Als resultaat had een T-shirt in de maat XXL wel de extra lengte, maar was hij vaak veel te wijd. Sta je daar dan met een T-shirt die qua lengte goed zit, maar die een paar maten te groot is. Voor te stellen is dat dit misschien ook niet is wat je graag wilt bij het kiezen van kleding?

En toen kwamen er de webwinkels met de ‘lange’ mannen in het vizier. Er is nu meer keuze voor de langere mannen, die kleding met extra lengte willen. Er zijn meer alternatieven mogelijk bij het kiezen van kleding. T-shirts met extra lengte zijn steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Gespecialiseerde webwinkels zorgen ervoor dat ‘te korte’ kleding steeds vaker tot het verleden behoort.Dit is positief nieuws!

Elke man verdient toch een mogelijkheid zich modern en stijlvol te kleden? Dit vooral met extra lange kleding die past en comfortabel zit.

De L van Lengte

Voor de man met een langer postuur zijn er meer mogelijkheden. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken bij het kiezen van kleding. Het T-shirt of obverhemd moet de juiste lengte hebben en zeker niet te kort zijn. Tevens moet het T-shirt comfortabel zitten en een goede pasvorm hebben. Het T-shirt moet lang genoeg zijn om iets van de bovenste plank te pakken, zonder dat deze omhoog kruipt. Het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat het shirt bij het bukken een blote rug geeft. En dat door het te korte shirt je overhemd ook contnue uit je broek kruipt. Het is namelijk wél de bedoeling dat de T-shirts passen en niet dat ze wederom te kort zijn. T-shirts met de ‘perfecte’ lengte voor de moderne man. Een T-shirt die onder een overhemd te dragen is. Maar ook een T-shirt die op zichzelf staand een echte ‘eyecatcher’ is. Dan is er nog de keuze voor een print, maar is ook een neutraal T-shirt een optie. Over smaak valt te twisten. Het moet in ieder geval lekker zitten. Prikkende randjes bij een T-shirt zijn namelijk niet zo fijn.Er zijn verschillende stoffen mogelijk, maar katoen is de meest gekozen stof. Kortom, mannen moeten zich lekker en zelfverzekerd voelen in hun kleding.

Het realiseren van een garderobe voor de lange man komt steeds dichterbij. Hiervoor is de juiste lengte en een passende stijl belangrijk.Maar wat is nu de juiste lengte of print en waar zijn die T-shirts te vinden?

extra lange kleding voor lange mannen

De moderne & stijlvolle lange man

Doordat er steeds meer webwinkels zijn, is kleding voor de langere man beter beschikbaar. Eén van deze webwinkels is hier te vinden. Om enthousiast van te worden, kleding met extra lengte voor langere mannen. Zo hebben zij geluisterd naar de wensen van de langere man. Vervolgens hebben zij dit vertaald naar comfortabele kleding met extra lengte.Kleding die lekker aanvoelt vanaf het moment dat het aangetrokken wordt. Druk maken over opkruipende kleding bij het bukken is daardoor niet meer nodig.Zomaar iets kunnen pakken zonder gelijk een blotere rug te krijgen is ook fijn. Kleding met extra lengte die speciaal is uitgekozen voor de langere man. Kleding waar de lange man zich modern en stijlvol mee kleden kan. Dit kan nette kleding zijn voor bijvoorbeeld een zakelijk gesprek.Ook kan het kleding voor een informele gebeurtenis zijn, want de keuzes zijn eindeloos.De mogelijkheid om verschillende stijlen te creëren is dichterbij dan gedacht. Wordt het de print of heeft een neutrale kleur de voorkeur? 1 ding is zeker, de keuze is er en de dagen van ‘te korte’ kleding dragen is voorbij. De langere man hoeft niet langer meer te zoeken naar extra lange kleding. Voor elke lichaamsbouw is er nu speciaal geselecteerde kleding. Immers heeft de specialist dit al gedaan voor de langere man. Er hoeft nu alleen nog een keuze gemaakt te worden in welke stijl dit is.

Dus is er eigenlijk maar 1 ding om te zeggen en dat is ‘welkom moderne en stijlvolle lange man.’ Want iedere lange man verdient toch een T-shirt met de juiste lengte?