Sleeve7 Dress Shirts en Mouwlengte7.com zijn in oktober 2015 verkozen tot ING Starter van de maand. Elke maand kiest de ING Bank een startende ondernemer of onderneming tot “Starter van de Maand”.

Richting de twee meter

Beide heren gaan richting de twee meter en hadden daarom moeite om leuke overhemden met extra lange mouw te vinden. Weinig aanbod online en een beperkt assortiment in kledingwinkels. Dat kan beter dachten ze en dus hebben ze overhemden ontwikkeld die speciaal voor lange mannen zijn. Extra lange mouwen, extra ruglengte, een extra knoop (want het bovenlichaam is vaak langer dan gemiddeld).

ING starter van de maand

De grootste collectie Mouwlengte 7 overhemden van Europa

Het merk Sleeve7 Shirts is inmiddels uitgegroeid tot de grootste collectie mouwlengte 7 overhemden in Europa. met meer dan 80 overhemden kleuren, soorten en maten in eigentijdse en stijlvolle ontwerpen speciaal voor de lange man.

Kwaliteit en crowdlistening

ShirtsofHolland B.V. is een integer bedrijf met een professionele en enthousiaste sfeer, uniek in de branche. Sean Heukels en Mark Boekraad ontwerpen alle kleding persoonlijk en bereiden de collectie voor op basis van “crowdlistening”.

Mark en Sean hebben een voorkeur voor kwaliteitskleding en vertrouwde merken. Maar ze geloven ook in simpele (LEAN) processen en het echt luisteren naar klanten. Crowdlistening is de kunst van het luisteren en het horen. En dit vooral uitermate nauwkeurig doen. Zodat de achterliggende wens of ervaring duidelijk is begrepen.

LBE: Persoonlijk contact

Bij ShirtsofHolland staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. LBE is het devies: Langslopen - Bellen - E-mailen, in die volgorde. Het is vrij ongewoon dat een online winkel nog telefonisch contact met klanten opneemt. Wij ervaren dat mensen dat juist heel erg prettig vinden, kort persoonlijk contact en aandacht voor elkaar.

Een internationaal bedrijf

Bovenstaande waarden zijn de bron voor de creatie van de verschillende merken. ShirtsofHolland B.V. is het moederbedrijf achter de internationale merken ShirtsofCotton T-shirts en Sleeve7 Shirts (mouwlengte 7 overhemden in Nederland) en de oer-Nederlandse merken ShirtsofHolland en HupHollandHip. Ze zijn nationaal online overhemden specialist met overhemden.com en hebben een fysieke ‘Heerenzaak’ in Amsterdam.

ING starter