Een onzichtbaar T-shirt onder je overhemd is tegenwoordig bijna een must lijkt het als je de reclames op TV mag geloven. Maar wat is een onzichtbaar t-shirt en hoe werkt dan dan precies? En belangrijker misschien nog wel, welk probleem lost dat eigenlijk op?

Wat is een onzichtbaar t-shirt?

Tegenwoordig zie je zelfs op TV reclames over een onzichtbaar T-shirt. Waarin te zien is dat er t-shirts bestaan waarbij het shirt niet te zien is als je een overhemd aan hebt. Maar hoe zit dat precies en is zo'n t-shirt echt onzichtbaar?

De makers van het shirt beweren dat door innovaties het shirt niet te zien is. Maar ik vraag me dan gelijk af welk probleem dat shirt dan precies oplost. Want eerlijk gezegd heb ik nog nooit een opmerking of reactie gehoord over het feit dat mijn t-shirt onder mijn overhemd te zien zou zijn. Wellicht hebben jullie die reacties wel gehad, ik ben erg benieuwd. Natuurlijk zie ik met name bij witte overhemden wel mijn t-shirt zitten, of althans de contouren daarvan. Maar eerlijk gezegd vind ik dat niet heel storend.

Een onzichtbaar t-shirt is dus wellicht alleen onzichtbaar bij witte overhemden. Als ik mijn kledingkast bekijk, dan is het merendeel van mijn overhemden gekleurd of gestreept of geruit en niet effen wit. Een shirt wordt met name onzichtbaar door de kleur van het shirt. Een grijs gekleurd ondershirt is minder te zien onder een overhemd dan een wit t-shirt. Dat is omdat onze huidskleur ook niet spierwit is, maar vaak wat rood/bruin. Een grijs gekleurd shirt valt dan wat meer weg op je huid waardoor je het minder ziet dan een wit t-shirt.

Een diepe V-hals t-shirt is ook onzichtbaar

Een zichtbaar wit t-shirt onder je overhemd is niet meer in de mode volgens de laatste mode-trends. Een zichtbare ronde witte hals onder een overhemd is net zoiets als witte sokken. Een behoorlijke afknapper en mode-misser. De oplossing daarvoor zijn onze extra diepe V-hals T-shirts. Het is ook echt de reden geweest om een perfect shirt voor onder je overhemd te ontwikkelen. Het was er gewoon nog niet, maar nu wel.

Want die extra diepe V's hebben we juist zo ontwikkeld dat de verschillende dieptes van de v-hals zijn afgemeten op hoeveel knoopjes je van je overhemd open hebt staan.

1 knoop open - de basis V-hals t-shirt

2 knoopjes open - het medium diepe V-hals t-shirt

3 knoopjes open - het extra diepe V-hals t-shirt

Met name de diepe en het extra diepe V-hals shirt zorgen ervoor dus dat je t shirt onzichtbaar is onder je overhemd.

onzichtbaar t-shirt overhemd