Online overhemden kopen

Uit diverse onderzoeken blijkt dat mannen net zo graag als vrouwen overhemden online kopen. Ook wij zien dat mannen op mouwlengte7.com de overhemden met extra lange mouw online kopen. Het merendeel van onze bezoekers en kopers online zijn mannen. Zeker de laatste maanden zien we een grote stijging van het aantal bezoekers. Ook vanaf mobiel wordt de website steeds vaker bezocht. Om het kopen van overhemden met extra lange mouw online makkelijker, beter en veiliger te maken, geloven we in een persoonlijke benadering van onze klanten.

Online kleding kopen

Bij mouwlengte7.com geloven we in een persoonlijke benadering en handige content voor elke man die online zijn kleding bij ons koopt. Om iedereen een optimale ervaring en het best bij hem passende overhemd te kunnen geven. Zo is ruilen of geld terug geen probleem, mag je altijd een overhemd eerst passen om de best zittende maat te kiezen. Ook maken we gebruik van 7 essentials, 7 zekerheden van mouwlengte7.com:

1. extra lange mouw

2. extra ruglengte

3. unieke positie 2e knoop

4. unieke eigen ontwerpen

5. 100% katoen

6. Modern fit (licht getailleerd)

7. persoonlijke service

We geloven erin dat deze 7 zekerheden het online kopen van kleding en online kopen van overhemden bij mouwlengte7 net zo vertrouwd, makkelijk en persoonlijk kunnen maken als het kopen van je kleding of overhemden in een winkel.

online overhemden kopen

Online overhemd kopen - ruglengte overhemd meten

Omdat we ons specialiseren in overhemden voor mannen langer dan 1.85 meter, is de juiste boormaat en ruglengte van groot belang. Maar hoe meet je nu eigenlijk je ruglengte? In een winkel kan je het personeel vragen je te helpen, maar als je je overhemden online koopt, is dat al een stuk lastiger. In Nederland en belgie hebben de meeste overhemden standaard maat 5 voor mouwlengte en ruglengte. Maar Nederlanders zijn nog steeds het langste volk ter wereld, raar dus dat er geen groter aanbod is in overhemden met extra lange mouw en extra ruglengte.

overhemd online kopen ruglengte meten

Je ruglengte voor een goed passend overhemd opmeten is eigenlijk simpel. Trek een overhemd aan en meet van je boord tot je billen. Of meet vanaf je nek - net boven de hoogte van je schouder tot net aan je billen en een beetje hieroverheen. Een belangrijk feit dat vaak vergeten wordt is dat je ruglengte - althans de ruglengte of overhemdlengte die je kiest voor je overhemd - ook een lengte is waar jij je comfortabel bij moet voelen.

Als je je ruglengte iets nauwkeuriger wilt meten, is er ook een wat uitgebreidere, lastigere methode. Vraag iemand de knobbel te vinden in je nek, daar waar je schouders in je nek overgaan. Dit is de 7e rugwervel. Buig je hoofd voorover om deze plek makkelijker te bepalen. Gebruik een meetlint of rolmaat. Vraag de persoon die je helpt vanaf de zojuist bepaalde plek het meetlint langs je ruggengraat naar beneden te leggen. Plaats je handen op je heupen zodat je de botten kunt voelen waarop de heupgordel straks rust. Plaats je handen zo dat je duimen naar je rug wijzen. Vraag de persoon die je helpt, de afstand te meten tot het punt waar het meetlint de denkbeeldige lijn kruist die tussen je duimen loopt. Deze afstand is je ruglengte.

Online overhemd kopen - boordmaat opmeten

Naast je ruglengte is het ook van belang als je online een overhemd koopt, dat je de juiste boordmaat weet. Makkelijkst is natuurlijk om een overhemd uit je kast te pakken en te kijken welke boordmaat daarin staat aangegeven. Maar het kan geen kwaad om regelmatig je boordmaat nog eens opnieuw op te meten. Neem een centimeter, zo'n ouderwetse. Leg die om je nek met de centimeter over je adamsappel. Het aantal centimeter is je boordmaat.

online overhemd kopen boordmaat opmeten