Perfecte t-shirts

V-hals of ronde hals?

Er zijn verschillende modellen t-shirts die je onder je overhemd kunt dragen. We kiezen als eerste tussen de ronde hals en de V-hals. De basic ronde hals is uitermate geschikt voor de man die het overhemd óf dicht óf met één knoopje open draagt. Op deze manier komt de ronding mooi uit onder het overhemd en is het t-shirt niet zichtbaar. Bovendien is het lekker warm in de winter.

De V-hals is ook perfect voor onder het overhemd. De diepte van de V-hals bepaald eigenlijk hoeveel knoopjes je van het overhemd los kan doen, zonder het t-shirt te zien.

De basic V-hals past het beste bij de man die zijn overhemd helemaal dicht of met één knoopje los draagt. De V is precies zó uitgesneden zodat je het t-shirt niet ziet maar wel perfect aansluit op je lichaam en je overhemd.

De medium V-hals is geschikt tot twee knoopjes los van het overhemd. Je ziet niet dat je nog een t-shirt draagt onder je overhemd, maar je voelt wel het comfort ervan.

De lefhebber gaat voor drie knoopjes los van het overhemd en een diep V-hals t-shirt. Ideaal voor de zomerperiode. Dit staat geweldig natuurlijk met een stoere spijkerbroek en een zonnebril.

perfecte t-shirts