Op zoek naar een Sinterklaascadeau voor lange mannen? Dan heeft Sinterklaas en Zwarte Piet een goed tip voor een sintcadeau. Al jaren is Sinterklaas op zoek naar een geschikt cadeau voor lange mannen. Want Nederlanders zijn nog steeds het langste volk ter wereld, maar oh oh oh wat heeft Sinterklaas lang moeten zoeken naar passende overhemden met extra lange mouw. Maar Zwarte Piet heeft Sinterklaas getipt om Mouwlengte7, overhemden met extra lange mouw en extra ruglengte.

sinterklaascadeau overhemd

Sinterklaascadeau - stijlvolle overhemden met extra lange mouw

Sinterklaas hoeft niet verder te zoeken en heeft het perfecte Sintcadeau gevonden, vaste leverancier van Sinterklaas inmiddels. En Sinterklaas draagt de overhemden met extra lange mouw en extra ruglengte inmiddels zelf ook in Spanje. Want niets vervelender dan elke keer een blote rug doordat het overhemd uit de broek kruipt. En weet je waar Sinterklaas zelf echt een hekel aan heeft? Aan overhemden strijken! Daarom zijn alle overhemden van mouwlengte7 Easy Iron, makkelijk te strijken dus.

overhemden extra lange mouw

Sinterklaascadeau - een stijlvol Oranje overhemd wellicht?

Wist je dat Sinterklaas en Zwarte Piet echte voetballiefhebbers zijn en dat ze niet voor Spanje maar voor het Nederlands Elftal zijn? Na 5 december hebben ze eindelijk wat rust en gaan ze gehuld in een stijlvol Oranje overhemd naar het WK Voetbal in Brazilie. Speciaal daarvoor hebben ze het oranje overhemd van ShirtsofHolland aan. Sinterklaas een wit overhemd met oranje details als een geborduurde leeuw en oranje knoopsgaten. En Zwarte Piet heeft dan het blauwe Oranje overhemd aan.