De verkiezing tot Starter van de maand door de ING Bank is ook RTLZ niet onopgemerkt gebleven. In het tv-programma RTLZ in Zaken krijgt elke week een startend bedrijf de mogelijkheid om zijn of haar te pitchen. De beste pitch van het jaar wordt uiteindelijk uitgeroepen tot Pitch van het Jaar. De jury bestaat uit Willemijn Verloop en Bernd Schneider van het tv-programma Het beste idee van Nederland.

De pitch van Sleeve7 op RTLZ in Zaken

Het overhemdenmerk Sleeve7 heeft inmiddels de grootste collectie mouwlengte 7 overhemden van Nederland en van Europa. Oprichter Mark Boekraad is uitgenodigd om in het tv-programma dat wordt gepresenteerd door Rens de Jong zijn verhaal te komen vertellen. Hij heeft 1 minuut de tijd om de jury en de gasten aan tafel te overtuigen van zijn business-idee.

Aan tafel in het tv-programma onder meer Matijs Bouman, journalist en econoom. Bekend van onder meer RTLZ Beursnieuws en het Financiele Dagblad en graag geziene gast in onder meer DWDD, Nieuwsuur en andere actualiteitenprogramma's. Verder aan tafel ook Laurien Hessels, veilingmeester van onder meer goede-doelenveilingen. En ook de twee meeste populaire bloggers en vloggers van dit moment: Mascha Feoktistova en Mert Ugurdiken.

Hoe zijn presentatie is gegaan zie je in het filmpje hieronder.

Over Sleeve7 overhemden

Nederlanders zijn het langste volk ter wereld. De pitch van Sleeve7 haakt daar op in. Mark is zelf bijna twee meter lang en had altijd moeite om goed passende en voldoende lange overhemden te vinden. Best raar, want van alle Westerse mannen is 60% langer dan 1 meter 80. En toch is het aanbod van mouwlengte7 overhemden echt beperkt en moeilijk te vinden. Dat probleem is dus opgelost met Sleeve7 overhemden.

Inmiddels heeft Sleeve7 de grootste collectie overhemden met extra lange mouw van Europa. Met wel meer dan 80 soorten en modellen in de collectie is er voor elke lange man een passend overhemd te vinden. Kwaliteit staat voorop. Alleen het beste katoen en de beste weverijen komen in aanmerking. Zo is er een groot aantal overhemden te vinden waarbij het doek is geweven in de Monti-weverij in Italie. Een weverij van meer dan 100 jaar oud en waar alleen de beste merken voor in aanmerking komen. Waaronder Sleeve7 dus.