wit tshirt voor onder een overhemd

Een wit tshirt voor onder een overhemd, natuurlijk kan dat nog. Maar dan wel een wit tshirt dat niet zichtbaar is onder een overhemd. Want eerder hebben we al geblogd over de grootste modemissers - een zichtbaar wit tshirt. Gevraagd aan de Nederlandse vrouw en een zichtbaar wit shirt is dus echt niet meer van deze tijd. Witte sportsokken dragen is nog steeds de grootste modemisser, maar op stip dus een zichtbaar wit shirt. Als we de lijstjes mogen geloven, dan kan een wit shirt nog wel, maar dan wel een waarbij het bovenlijf (en het borsthaar) zichtbaar is als je je knoopjes open hebt van je overhemd.

Diep V-hals t-shirt onder je overhemd

Als je een diep wit V-hals tshirt onder je overhemd draagt, hoef je niet bang te zijn dat je een modemisser begaat. Kijk maar eens naar Shownieuws, Boulevard, blader door de Esquire of de Panorama. Menig man draagt of geen wit shirt of een shirt met een diepe v-hals onder zijn overhemd. De voorkeur heeft wel een shirt, want anders heb je kans op zweetplekken. En dan bega je pas echt een modemisser.

Tegenwoordig is het witte shirt met diepe V-hals aan een opmars bezig, het wordt steeds populairder. Echt, let maar eens op, als je geen das draagt en wel 1 of 2 knoopjes open hebt van je overhemd, dan moet je echt aan een diepe v-hals tshirt. Was een das dragen op je werk in een niet zo ver verleden nog de standaard, sinds prins Claus zijn statement over de stropdas heeft gemaakt is het steeds meer gebruikelijk om een overhemd zonder das te dragen. En dan dus niet het bovenste knoopje van je overhemd stijf dicht, maar 1 of 2 knoopjes open kan tegenwoordig prima. En in vrije tijd kan het ook op z'n Italiaans, dus zelfs met drie knoopjes open. Dan heb je zelfs een extra diep wit V-hals tshirt nodig!

Maar zorg er wel voor dat je witte tshirt niet van de rafelige randen aan de boord heeft. Te vaak zie je nog dat er 's ochtends willekeurig een wit shirt uit de kledingkast wordt gepakt. Waarbij niet gelet wordt op of het shirt al te vaak gedragen is. Gele vlekken en plekken in de oksel, rafelige randen aan de hals van het tshirt (zeker als je baardgroei hebt). Want was een wit shirt voorheen niet meer dan een basis kledingstuk, tegenwoordig zijn witte tshirts een belangrijk onderdeel van de garderobe geworden.