Bloggers gezocht - stage mogelijkheden

In verband met uitbreiding van Overhemden.com, ShirtsofHolland.com, Mouwlengte7.com en ShirtsofCotton.com zijn wij op zoek naar nieuwe bloggers. Heb jij een journalistieke opleiding genoten, of ben je daar mee bezig en beschik je over een vlotte pen? Word dan professioneel blogger bij ons!

Mouwlengte7 is samen met ShirtsofCotton het grootste Nederlandse platform voor kleding en T-shirts voor de langere Nederlandse man. Elke blog staat onder redactie van een echte marketeer. De blogs zijn ingedeeld in categorieën en verschillende kanalen.

Reageer direct!
Wees op tijd. Want deze functies gaan als warme broodjes over de toonbank. En dat is ook wel logisch. Meerdere succesvolle bloggers gingen je al voor. Ben jij ons nieuwe succesverhaal? Stuur dan snel een e-mail via ons contactformulier.

Stage opdracht van 10 of 20 weken
Jij gaat een deel uitmaken van een groot netwerk en hebt daarom al vanaf het begin al veel bezoekers. Als stage opdracht kun je je binnen 10 of 20 weken helemaal verdiepen in redactie, stijl en schrijven.

Of een centje bijverdienen: Paid Per Blog
Een andere optie is dat je wordt betaald voor het schrijven per blog. That's right! Ieder blog dat je schrijft levert geld op. En voor handige en goede schrijvers kan die al snel een hele zakcent opleveren. Meer dan je elders kunt bijverdienen per uur.

bloggers gezocht

Voor deze blogs zoeken wij nog bloggers:

  • In categorie lange mannen
  • In categorie Mode en Stijl
  • In categorie English: Fashion and Style
  • In categorie English: Long Men Fashion

Maar heb je zelf een idee voor een blog? Dan mag je altijd een voorstel doen.

Wat doe je als blogger?
Als blogger kun jij zelfstandig een nieuwsselectie maken, je hebt een mening en schuwt niet om deze kenbaar te maken. Op jouw (thema)blog creëer je een community van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw thema. Dagelijks plaats je een aantal berichten. Dat hoeft niet veel tijd te kosten en het is goed met je andere activiteiten of je studie te combineren.

Thuis, in Amsterdam of in Den Haag
Hoezo vastgekluisterd? Op een aantal uren/dagen na dat we je graag even zien om bij te kletsen of voor een koffie ben je helemaal vrij om te bloggen waar je maar wilt. Easy does it ...

Je bent niet de eerste
Meerdere succesvolle bloggers gingen je al voor. Ben jij ons nieuwe succesverhaal? Stuur dan snel een e-mail via ons contactformulier. Vermeld het thema waar jij graag over zou willen bloggen, licht toe waaruit deze passie blijkt en beschrijf waarom juist jij de geschikte kandidaat bent om te bloggen. Je wordt daarna gevraagd om een korte motivatie en je CV.

Ik wil leren  bloggen

 

Post your comment

Mouwlengte7