Getailleerde overhemden

Getailleerde overhemden Getailleerde overhemden

Getailleerde overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). De getailleerde overhemden zijn daarom lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het getailleerde overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Onze stoffen zijn geweven uit het allerbeste katoen van goede en eerlijke wevers. Het overhemd heeft een extra lange mouw. En ook lekker getailleerd. Natuurlijk met Mouwlengte 7. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Getailleerde overhemden

Getailleerde overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). De getailleerde overhemden zijn daarom lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het getailleerde overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Onze stoffen zijn geweven uit het allerbeste katoen van goede en eerlijke wevers. Het overhemd heeft een extra lange mouw. En ook lekker getailleerd. Natuurlijk met Mouwlengte 7.

Specialist in getailleerde overhemden

Dé specialist in stijlvolle getailleerde overhemden met een extra lange mouw. Wij bieden de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, stijlvolle overhemden in een passende maat met extra lange mouw. En met een getailleerde uitvoering. Lekkere getailleerde overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Getailleerde essentials

Wij werken aan de hand van zeven essentials voor onze overhemden. Zo zorgen we ervoor dat we jou een een unieke product & service ervaring kunnen bieden. Extra lange mouw, extra ruglengte, unieke positie 2e knoop, eigen ontwerpen, 100% katoen, getailleerd (slim fit en modern fit) en een persoonlijke service. Heerlijk toch?

Getailleerde overhemden voor mannen langer dan 1.80m

Getailleerde overhemden met extra lange mouw zijn er speciaal voor de lange man. Meer dan 60% van alle mannen is langer dan 1.80 meter en een groot gedeelte daarvan heeft een ranke of slankere bouw. En dan is een getailleerd overhemd met wat extra mouwlengte of langere mouw wel handig.

Getailleerde Mouwlengte 7 Overhemden • Gratis Bezorgd • by Sleeve7®

Post your comment

Mouwlengte7