Italiaanse overhemden

Italiaanse overhemden Italiaanse overhemden

Italiaanse overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). Onze stoffen zijn geweven uit het allerbeste katoen uit Italië: van uitstekende wevers. De slim fit overhemden zijn daarom lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het overhemd met italiaans ontwerp langer mooi blijft. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Slim fit - dus lekker getailleerd. Natuurlijk met Mouwlengte 7. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Italiaanse overhemden

Italiaanse overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). Onze stoffen zijn geweven uit het allerbeste katoen uit Italië: van uitstekende wevers. De slim fit overhemden zijn daarom lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het overhemd met italiaans ontwerp langer mooi blijft. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Slim fit - dus lekker getailleerd. Natuurlijk met Mouwlengte 7.

De beste Italiaanse wevers

Italiaanse overhemden van premium kwaliteit. De stoffen zijn geweven uit 100% katoen van Monti Tessitura in Italië. (Tessitura Monti katoen). De stoffen zijn dubbel getwijnd (two ply) waardoor het zachter en sterker wordt. De overhemden blijven langer mooi én bieden optimaal draagcomfort. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Natuurlijk allemaal net Mouwlengte 7.

Specialist in Italiaanse overhemden (met extra lange mouw)

Dé specialist in stijlvolle Italiaanse overhemden met een extra lange mouw. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat met extra lange mouw. En nu ook in een Italiaanse uitvoering. Italiaanse overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Onze essentials

Wij werken aan de hand van zeven essentials voor de overhemden. Deze essentials zorgen dat we jou een een unieke product & service ervaring kunnen bieden. Extra lange mouw, extra ruglengte, unieke positie 2e knoop, eigen ontwerpen (ook Italiaans), 100% katoen, modern en slim dit en een persoonlijke service. Heerlijk toch?

Italiaanse overhemden voor mannen langer dan 1.80m

Italiaanse overhemden (ontwerpen) met extra lange mouw zijn er speciaal voor de lange man. Meer dan 60% van alle mannen is langer dan 1.80 meter en een groot gedeelte daarvan heeft een ranke of slankere bouw. En dan is een Italiaans overhemd met wat extra mouwlengte of langere mouw wel handig.

Populair: overhemden met een italiaanse basis

Italiaanse overhemden zijn ontzettend populair. Italiaanse overhemden zijn modieus en uitdagend. De blouses worden zowel zakelijk als casual gedragen. Italiaanse overhemden herken je meestal aan het opvallende ontwerp. Stevige boorden en typische kleurrijke dessins.

Ons assortiment bevat heren overhemden met gedetailleerde ontwerpen, zowel slim fit als modern fit. Heerlijke overhemden gemaakt van italiaanse stoffen.

Post your comment

Mouwlengte7