Modern Fit Overhemden met Mouwlengte 7

Modern Fit Overhemden met Mouwlengte 7 Modern Fit Overhemden met Mouwlengte 7

Modern fit overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). De modern fit overhemden zijn lekker zacht en sterk én worden geweven uit het allerbeste katoen. De modern fit overhemden blijven daardoor ook extra lang mooi en sterk.. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Modern fit - dus lichtjes getailleerd, maar zeker niet teveel. Natuurlijk met Mouwlengte 7. Lees meer...

Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Modern Fit Overhemden met Mouwlengte 7

Modern fit overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). De modern fit overhemden zijn lekker zacht en sterk én worden geweven uit het allerbeste katoen. De modern fit overhemden blijven daardoor ook extra lang mooi en sterk.. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Modern fit - dus lichtjes getailleerd, maar zeker niet teveel. Natuurlijk met Mouwlengte 7.

Specialist in Modern Fit overhemden (licht getailleerd)

Dé specialist in stijlvolle modern fit overhemden met een extra lange mouw. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, stijlvollen en mooie overhemden in een passende maat (allemaal met extra lange mouw). En nu ook met een modern fit uitvoering. Modern fit Overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Modern fit essentials

Sleeve7 Dress Shirts worden gemaakt aan de hand van 7 essentials. Deze essentials zorgen ervoor dat we jou een een unieke product & service ervaring kunnen bieden. Extra lange mouw, extra ruglengte, unieke positie 2e knoop, eigen ontwerpen, 100% katoen, modern fitted (modern fit) en een persoonlijke service. Lekker toch?

Modern fit overhemden voor mannen langer dan 1.80m

Modern fit overhemden met extra lange mouw zijn er speciaal voor de lange man die toch enigszins slank is. Meer dan 60% van alle mannen is langer dan 1.80 meter en een groot gedeelte daarvan heeft een ranke of slankere bouw. En dan is een modern fit overhemd met wat extra mouwlengte of langere mouw wel handig.

Tabel: Modern fit overhemden voor mannen

De ideale 'maten' voor een modern fit overhemd? (let op! dit is enkel een indicatie), Voor mannen:

van 1.80 meter en een gewicht van: 65 - 81 kg: boordmaat 38-41
van 1.86 meter en een gewicht van 69 - 86 kg: boordmaat 38-42
van 1.91 meter en een gewicht van 73 - 91 kg: boordmaat 38-42
van 1.93 meter en een gewicht van 74 - 93 kg: boordmaat 38-42
van 1.98 meter en een gewicht van 80 - 99 kg: boordmaat 39-43
van 2.04 meter en een gewicht van 84 - 102 kg: boordmaat 40-44

Post your comment

Mouwlengte7