Mouwlengte 72cm overhemden

Mouwlengte 72cm overhemden Mouwlengte 72cm overhemden

Mouwlengte7 is de specialist op het gebied van extra lange overhemden - met mouwlengte 72 centimeter of meer. Voor een man met een extra lange rug en armen is het soms lastig om de juiste overhemden te vinden. Niet iedereen verkoopt overhemden met mouwlengte 72 centimeter of meer. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Mouwlengte 72cm overhemden

Mouwlengte7 is de specialist op het gebied van extra lange overhemden - met mouwlengte 72 centimeter of meer. Voor een man met een extra lange rug en armen is het soms lastig om de juiste overhemden te vinden. Niet iedereen verkoopt overhemden met mouwlengte 72 centimeter of meer.

Overhemden met mouwlengte 72 cm of meer
Mouwlengte 7 overhemden met extra lange mouw (langer dan 72 centimeter) zijn er speciaal voor de lange man op zoek naar extra lange herenkleding. Nederlanders en Belgen zijn het langste volk ter wereld. Meer dan de helft van alle mannen is langer dan 1.80 meter. En dan is wat extra mouwlengte of zijn mouwen langer dan 72 centimeter wel handig. Zoek niet langer naar overhemden met mouwlengte 72 cm voor mannen - wij helpen u graag!

Specialist in Mouwlengte 72 centimeter overhemden
Overhemden van excellente kwaliteit speciaal voor lange mannen/heren. Alle overhemden zijn extra lang en hebben mouwen laner dan 72 centimeter. De stoffen zijn geweven uit 100% katoen van de beste wevers. Het katoen wordt gewoven met een dichte weving. De hoge kwaliteit katoen zorgt ervoor dat het overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Natuurlijk net Mouwlengte 7 (72cm en meer).

Dé specialist in stijlvolle overhemden met een extra lange mouw van 72 cm of meer - speciaal voor extra lange mannen. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat. Heerlijke overhemden allemaal met mouwlengte 72 cm of meer van goede kwaliteit. Overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Mouwlengte 72 cm Overhemden • Gratis Bezorgd • by Sleeve7

Post your comment

Mouwlengte7