Sleeve7® Overhemden

Sleeve7® Overhemden Sleeve7® Overhemden

Sleeve 7 is het premium merk voor overhemden met extra lange mouw. Een mix van eigentijdse modellen afgewisseld door klassieke modellen. In een fraaie Modern Fit en iets slankere Slim Fit. Van heerlijke Sleeve7 uni's tot bloemenprints, van smokingoverhemden tot aan overhemden met dubbele manchet. Uiteraard allemaal standaard met een Sleeve van ongeveer 70 centimer (Sleeve 7). Lees meer...

Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (3)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Sleeve7® Overhemden

Sleeve 7 is het premium merk voor overhemden met extra lange mouw. Een mix van eigentijdse modellen afgewisseld door klassieke modellen. In een fraaie Modern Fit en iets slankere Slim Fit. Van heerlijke Sleeve7 uni's tot bloemenprints, van smokingoverhemden tot aan overhemden met dubbele manchet. Uiteraard allemaal standaard met een Sleeve van ongeveer 70 centimer (Sleeve 7).

Het zoeken naar en vinden van passende kleding is een uitdaging voor lange mannen. Dat ervaren de oprichters, Sean en Mark, zelf regelmatig. Wetende dat Nederlander nog steeds het langste volk ter wereld is, is hun missie om langere mannen het perfecte overhemd te bieden.

Wat kenmerkt het merk Sleeve 7?

De overhemden kenmerken zich door een op maat gemaakte pasvorm voor de langere man. Waar de meeste merken slechts alleen de mouwen iets langer maken, heeft Sleeve 7 de gehele pasvorm aangepast aan de lichaamsbouw en lichaamslengte van de langere man. Met dank aan de input van vele langere mannen. Sleeve-7: Voor en door lange mannen dus.

Overhemden en hemden van Sleeve 7

Zo hebben alle Sleeve7® overhemden in de collectie:
- extra ruglengte, zodat het overhemd niet uit de broek kruipt en mooi blijft zitten
- extra knoopjes, zodat je overhemd mooi strak blijft
- extra lange mouw
- een pasvorm die door input van vele lange mannen is geoptimaliseerd voor mannen vanaf 1.80 meter

Alleen de beste stoffen, het fijnste katoen en de beste materialen zijn terug te vinden in de collecties van Sleeve 7. De collecties worden altijd met de hand samen gesteld, waarbij kwaliteit van de gebruikte materialen voorop staat. Van Italiaanse Monti-doeken tot aan het beste Egyptische katoen.

Sleeve7® is 's werelds 'leading brand in tall dress shirts'. Sleeve7 heeft Europa's grootste collectie overhemden met extra lange mouw. Deze zijn te koop via sleeve7.com.

Sleeve7 overhemden - de zeven Sleeve7 essentials
Sleeve7 werkt aaan de hand van 7 essentials speciaal ontwikkeld voor de overhemden met extra lange mouw. Deze essentials zorgen ervoor dat we jou een unieke product & service ervaring kunnen bieden. Extra lange mouw (sleeve 7), extra ruglengte (extra lange overhemden), unieke positie 2e knoop, eigen ontwerpen, 100% katoen, modern fit en een persoonlijke service. Heerlijk toch?

Sleeve 7 overhemden - SL7 overhemden met extra lange mouw

Wat zijn Sleeve 7 overhemden?

Overhemden met een mouwlengte langer dan 70 centimeter worden officieel "Mouwlengte 7" genoemd. De mouwen zijn dan +/- 5cm langer dan een 'normaal' shirt. De naam komt dus van de 70 centimeter gedeeld door 10 (eigenlijk 7 decimeter). Mouwlengte7 wordt internationaal ook SL7, "Sleeve 7" of Sleeve7 genoemd.

Post your comment

Mouwlengte7