Strijkvrije Overhemden met Mouwlengte 7

Strijkvrije Overhemden met Mouwlengte 7 Strijkvrije Overhemden met Mouwlengte 7

Heerlijke easy iron (bijna strijkvrije) overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). De getailleerde overhemden zijn lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Daarnaast is het praktisch strijkvrij vanwege een easy iron finish. Onze stoffen zijn geweven uit het allerbeste katoen van goede en eerlijke wevers. Het overhemd heeft een extra lange mouw. En ook lekker easy iron (bijna strijkvrij). Natuurlijk met Mouwlengte 7. Lees meer...

Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (1)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Strijkvrije Overhemden met Mouwlengte 7

Heerlijke easy iron (bijna strijkvrije) overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). De getailleerde overhemden zijn lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Daarnaast is het praktisch strijkvrij vanwege een easy iron finish. Onze stoffen zijn geweven uit het allerbeste katoen van goede en eerlijke wevers. Het overhemd heeft een extra lange mouw. En ook lekker easy iron (bijna strijkvrij). Natuurlijk met Mouwlengte 7.

Specialist in easy iron overhemden (bijna strijkvrij)

Dé specialist in stijlvolle overhemden met een extra lange mouw. Lekker easy iron - bijna strijkvrij overhemd. Wij bieden de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, stijlvolle overhemden in een passende maat met extra lange mouw. En met een heerlijke uitvoering. Lekkere getailleerde overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Getailleerde essentials

Wij werken aan de hand van zeven essentials voor onze overhemden. Zo zorgen we ervoor dat we jou een een unieke product & service ervaring kunnen bieden. Extra lange mouw, extra ruglengte, easy iron (bijna strijkvrije overhemden) unieke positie 2e knoop, eigen ontwerpen, 100% katoen, getailleerd (slim fit en modern fit) en een persoonlijke service. Heerlijk toch?

Bijna strijkvrije overhemden voor mannen langer dan 1.80m

Overhemden met een easy iron finish zijn bijna strijkvrij. Met extra lange mouw: speciaal voor de lange man. Meer dan 60% van alle mannen is langer dan 1.80 meter en een groot gedeelte daarvan heeft een ranke of slankere bouw. En dan is een strijkvrij overhemd met wat extra mouwlengte of langere mouw wel handig.

Eerlijk over strijkvrij: 100% strijkvri bestaat niet

De originele kreukvrije overhemden zijn vaak hard en worden gemaakt van polyester. De strijkvrije overhemden van nu zijn vaak easy iron. Met een langstapelige katoenen draad wordt getwijnd, ofwel ineengedraaid. Dit maakt de stof sterk en meer kreukvrij. Natuurlijk is een volledig strijkvrij overhemd te vinden: met het nadeel dat de stof dan vaak wat harder wordt en niet meer lekker zacht. Tegenwoordig wordt vaker gekozen voor fijne stoffen (en daarmee bijna strijkvrij middels easy iron).

Easy iron en nat uithangen

Strijkvrije overhemden mogen op maximaal 40 graden worden gewassen. Het overhemd kan het beste nat worden opgehangen. Het gewicht van het water trekt de kreukels uit het overhemdhemd (klik hier voor wasvoorschriften). Eventueel resterende vouwen worden door uw lichaamswarmte tijdens het dragen vanzelf glad. Wij adviseren u de strijkvrije overhemden niet te drogen in een wasdroger, dit voor het behoud van uw overhemden.

Post your comment

Mouwlengte7