Tessitura Monti

Tessitura Monti Tessitura Monti

Overhemden van premium kwaliteit. De stoffen zijn geweven uit 100% Egyptisch katoen van Monti (Tessitura Monti katoen). Deze katoensoort heeft langere vezels waardoor een dichtere stof geweven kan worden, die toch soepel en comfortabel aanvoelt. De stoffen zijn daarnaast dubbel getwijnd (two ply) waardoor het zachter en sterker wordt. De combinatie van Egyptisch katoen én dubbel twijnen zorgt ervoor dat het overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Natuurlijk net Mouwlengte 7. Lees meer...

Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Tessitura Monti

Overhemden van premium kwaliteit. De stoffen zijn geweven uit 100% Egyptisch katoen van Monti (Tessitura Monti katoen). Deze katoensoort heeft langere vezels waardoor een dichtere stof geweven kan worden, die toch soepel en comfortabel aanvoelt. De stoffen zijn daarnaast dubbel getwijnd (two ply) waardoor het zachter en sterker wordt. De combinatie van Egyptisch katoen én dubbel twijnen zorgt ervoor dat het overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Natuurlijk net Mouwlengte 7.

Unieke wevingen van de allerhoogste kwaliteit

De overhemden zijn geweven met Egyptisch katoen. Dit katoen is één van de beste soorten ter wereld. Door de langere lengte en fijne draden kan het doek heel fijn geweven worden. Een overhemd van Egyptisch katoen voelt letterlijk als tweede huid.

overhemden egyptisch katoen mouwlengte7

Over Tessitura Monti

De Gruppo Tessile Monti is sinds 1911 een begrip in de overhemdenwereld. Ze bezitten vijf textiel plantages en 3 weeffabrieken. Door technologie, innovatie en internationalisering van de textielmarkt goed te gebruiken hebben ze een vooraanstaande rol verkregen in de mondiale textielmarkt. Monti staat bekend om haar overhemd wevingen van Egyptisch katoen van de allerfijnste kwaliteit. In alle Monti wevingen wordt alleen gebruik gemaakt van Egyptisch katoen. Deze heeft de eigenschap om zelfs na vele wasbeurten nog zacht aan te voelen en kan verweven worden tot shirts met een zeer hoog draaddichtheid.

Mouwlengte7 overhemden van Egyptisch katoen

De Mouwlengte7 overhemden op deze pagina zijn allemaal van Egyptisch katoen. Tessitura Monti gebruikt alleen het Egyptisch katoen voor de wevingen. Indien u opzoek bent naar een Egyptisch katoen overhemd in Mouwlengte 7 dan kunt u op deze pagina de beste overhemden vinden. Overhemden met extra lange mouw van Egyptisch katoen zijn erg bijzonder. De hoogste draaddichtheid en het fijnste katoen wordt gebruikt. Hierdoor voelt een Egypitisch katoen overhemd letterlijk als tweede huid.

Post your comment

Mouwlengte7