Extra grote overhemden

Extra grote overhemden Extra grote overhemden

Speciaal in extra grote overhemden voor mannen. Ben je op zoek naar extra grote overhemden - overhemden met een extra lange mouw, extra grote maat of extra ruglengte. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 66

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Extra grote overhemden

Speciaal in extra grote overhemden voor mannen. Ben je op zoek naar extra grote overhemden - overhemden met een extra lange mouw, extra grote maat of extra ruglengte.

Een volledige collectie extra grote overhemden gemaakt van de beste stoffen. Passende extra grote herenkleding. Kleding met extra lengte en breedte speciaal voor grote mannen. De extra grote overhemden zijn speciaal ontworpen met Mouwlengte 7.

Mouwlengte7 is de specialist op het gebied van extra grote overhemden. Voor een man met een extra lange of brede rug en armen is het soms lastig om de juiste overhemden te vinden. Niet iedereen verkoopt overhemden in extra grote maten.

Extra grote overhemden
Mouwlengte 7 overhemden in extra grote maten zijn er speciaal voor de grotere man op zoek naar extra grote overhemden. Nederlanders en Belgen zijn het langste en grootste volk ter wereld. Meer dan de helft van alle mannen is langer dan 1.80 meter. En dan is een extra groot overhemd wel handig. Zoek niet langer naar extra grote overhemden!

Specialist in extra grote overhemden
Overhemden van excellente kwaliteit speciaal voor grote mannen/heren. Alle extra grote overhemden zijn extra lang en hebben mouwen langer dan 72 centimeter. De stoffen zijn geweven uit 100% katoen van de beste wevers. Het katoen wordt gewoven met een dichte weving. De hoge kwaliteit katoen zorgt ervoor dat het grote maat overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Het extra grote overhemd heeft een extra grote maat.

Dé specialist in stijlvolle extra grote overhemden - speciaal voor grote mannen. Mouwlengte 7 biedt de grote man een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat. Heerlijke grote maten overhemden van goede kwaliteit. Overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten. Specialist in extra grote overhemden.

Post your comment

Mouwlengte7