Extra lange Herenkleding en overhemden

Extra lange Herenkleding en overhemden Extra lange Herenkleding en overhemden

Mouwlengte7 is de specialist op het gebied van extra lange herenkleding - met name overhemden. Voor een man met een extra lange rug en armen is het soms lastig om de juiste overhemden te vinden. Niet iedereen verkoopt extra lange herenkleding. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 128

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 128

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Extra lange Herenkleding en overhemden

Mouwlengte7 is de specialist op het gebied van extra lange herenkleding - met name overhemden. Voor een man met een extra lange rug en armen is het soms lastig om de juiste overhemden te vinden. Niet iedereen verkoopt extra lange herenkleding.

Extra lange herenkleding voor mannen langer dan 1.80m
Mouwlengte 7 overhemden met extra lange mouw zijn er speciaal voor de lange man op zoek naar extra lange herenkleding zoals overhemden met extra lange mouwen. Nederlanders zijn het langste volk ter wereld. Meer dan 60% van alle mannen is langer dan 1.80 meter. En dan is wat extra mouwlengte of zijn langere mouwen wel handig. Zoek niet langer naar extra lange herenkleding voor mannen - wij helpen u graag!

Extra lange herenkleding: specialist in Mouwlengte 7 overhemden
Overhemden van excellente kwaliteit speciaal voor lange mannen/heren. Alle overhemden zijn extra lang. De stoffen zijn geweven uit 100% katoen van de beste wevers. Het katoen wordt gewoven met een dichte weving. De hoge kwaliteit katoen zorgt ervoor dat het overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Natuurlijk net Mouwlengte 7.

Dé specialist in stijlvolle overhemden met een extra lange mouw voor extra lange mannen. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat. Heerlijke extra lange herenkleding van goede kwaliteit. Overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Extra Lange Herenkleding • Gratis Bezorgd • by Sleeve7

Post your comment

Mouwlengte7