Casual Mouwlengte 7

Casual Mouwlengte 7 Casual Mouwlengte 7

Ben je op zoek naar een casual overhemd? Dan vind je hierboven een aantal casual overhemden met mouwlengte 7 die daar heel geschikt voor zijn. Maar het is natuurlijk helemaal aan jou om te bepalen of je het overhemd met extra lange mouw naar je werk (business) of in je vrije tijd aantrekt. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Casual Mouwlengte 7

Ben je op zoek naar een casual overhemd? Dan vind je hierboven een aantal casual overhemden met mouwlengte 7 die daar heel geschikt voor zijn. Maar het is natuurlijk helemaal aan jou om te bepalen of je het overhemd met extra lange mouw naar je werk (business) of in je vrije tijd aantrekt.

Wat uniek is aan de casual overhemden, is dat we de knoopjes net iets anders op het overhemd hebben geplaatst. Waardoor het casual overhemd met mouwlengte 7 heel mooi open blijft staan. De casual overhemden met mouwlengte 7 van mouwlengte7.com zijn ook allemaal licht getailleerd, bewust niet Slim Fit. Niet alle lange mannen passen Slim Fit. En alleen de beste kwaliteit katoen gebruiken we in onze overhemden. Dat zeggen natuurlijk meerdere winkels, maar we weten zeker dat als je eenmaal een overhemd van mouwlengte7.com hebt aan gehad, je niets anders meer wilt. En onze casual overhemden zijn Easy Iron, dus strijken ze heel makkelijk.

Dus wat ons betreft bestel je gewoon en als het overhemd je toch niet bevalt, stuur je het gewoon terug en krijg je je geld retour.

Post your comment

Mouwlengte7