Overhemd extra lange mouw kopen

Heb jij dat ook? Dat je echt een nieuw overhemd met extra lange mouw nodig hebt, je moet echt een nieuwe kopen. Want de overhemden met extra lange mouw die je hebt die kunnen eigenlijk echt niet meer. Die heb je al jaren, de stof op de ellebogen wordt dunner, hebben nog een borstzak of zelfs button down. Maar dat je nu al geen zin hebt in de zoektocht naar een perfect passend, modieus overhemd met extra mouwlengte.

Ambitie: u zoek een overhemd met extra lange mouw?

Daar gaan wij verandering in brengen, dat is onze ambitie. Want wij weten uit eigen ervaring hoe lastig het is om in fysieke of online kledingwinkels het perfecte overhemd met mouwlengte 7 te kopen. Vaak hebben ze maar twee schappen met overhemden met mouwlengte 7, terwijl de hele muur verder gevuld is met leuke, moderne overhemden zonder mouwlengte. En de overhemden met extra lange mouw die ze hebben, zijn vaak de basics. En online kom je met name de ook het standaard assortiment tegen in alle online winkels. Van Ledub of Olymp. Maar gewoon een leuk, modern overhemd kopen, keuze uit verschillende uitvoeringen, kleuren dessins? Ho maar.

En dus zijn we zelf overhemden met extra lange mouw gaan ontwerpen en produceren. Want je wilt toch ook gewoon makkelijk een overhemd met extra mouwlengte kunnen kopen? We hebben allemaal een achtergrond in fashion. Zo verkopen we online al Oranje overhemden via www.shirtsofholland.com. Maar hebben we ook meer dan 20 werkervaring in de fashion. We hebben een collectie samen gesteld die we zelf ook willen dragen. Effen overhemden met extra lange mouw, gestreepte en geruite overhemden om mee te beginnen. De meeste overhemden zijn voorzien van een contrasterende boord en binnenzijde van het manchet. En enkele overhemden met extra mouwlengte hebben een luxe satijnen bies.

Stijlvolle overhemden met extra lange mouw

De pasvorm is licht getailleerd, modern fit. De overhemden zijn allemaal net iets langer dan de standaard overhemden met extra mouwlengte. Om te voorkomen dat de shirts eenvoudig uit broek of pantalon kruipen. Daarnaast hebben we de knopen op net iets andere posities op het overhemd laten zetten. Zodat her overhemd altijd mooi open blijft staan. Uniek in de wereld!

Dus wil je online een overhemd met extra lange mouw kopen? Probeer dan zeker een overhemd van mouwlengte7.com. En ruilen kan altijd!

Overhemden met extra lange mouw

Zijde manchetknopen
Overhemd baleinen kopen
Overhemden extra lange mouw
Oranje kleding en overhemden
Overhemd mouwlengte 7

Post your comment

Mouwlengte7