Overhemd extra mouwlengte

Waar koop jij je overhemd met extra mouwlengte? Dat is een vraag die we uit eigen ervaring vaak gesteld en gekregen hebben. Want niets is lastiger zo ongeveer dan leuke, moderne, mooi passende overhemden met extra mouwlengte kopen. In online kledingwinkels of in fysieke kledingwinkels. Vaak kom je echt alleen maar een heel beperkt assortiment tegen. Echt de basics wat betreft overhemden met extra mouwlengte. En daar moet verandering in komen vonden wij.

Ambitie: een overhemd met extra mouwlengte

We hebben onze eigen overhemden met extra mouwlengte ontworpen en laten produceren. In de beste fabriek in Europa. Want we geloven in absolute kwaliteit. We hebben alledrie een achtergrond in fashion. Zo verkopen we online al Oranje overhemden via www.shirtsofholland.com. Maar hebben we ook meer dan 20 werkervaring in de fashion. We hebben een collectie samengesteld die we zelf ook willen dragen. Effen overhemden met extra mouwlengte, gestreepte en geruite overhemden om mee te beginnen. De meeste overhemden met extra mouwlengte zijn voorzien van een contrasterende boord en binnenzijde van het manchet. En enkele overhemden met extra mouwlengte hebben een luxe satijnen bies.

Extra mouwlengte overhemden?

De overhemden zijn allemaal net iets langer dan de standaard overhemden met extra mouwlengte. Om te voorkomen dat de shirts eenvoudig it broek of pantalon kruipen. Daarnaast hebben we de knopen op net iets andere posities op het overhemd laten zetten. Zodat het overhemd altijd mooi open blijft staan. Uniek in de wereld! Ook hebben we alle overhemden licht getailleerd, bewust niet slim fit, zodat elke lange man de perfecte pasvorm in het overhemd heeft.

Dus wil je online een overhemd met extra mouwlengte kopen? Probeer dan zeker een overhemd van mouwlengte7.com. En ruilen kan altijd!

 

Extra mouwlengte overhemden

Post your comment

Mouwlengte7