Over ons

Waar vind je als lange man een complete en stijlvolle etalage van overhemden met een extra lange mouw? Waar je elke keer weer slaagt voor een modieus overhemd in jouw maat? Voor naar kantoor of voor in je vrije tijd? Wij - 1.95 meter, 1.90 meter én 1.98 meter - hebben het in elk geval nergens kunnen vinden. Daarom zijn we in 2012 zelf shirts gaan ontwerpen en produceren met mouwlengte 7. Eigentijdse overhemden die jij nu ook kunt bestellen. Mouwlengte 7 biedt namelijk voortaan alle lange mannen van Nederland een uitgebreid assortiment luxe overhemden met extra lange mouw in een passende maat.

 

De 7 essentials van mouwlengte7.com

Bij mouwlengte7.com werken we aan de hand van 7 essentials, die ervoor zorgen dat we jou een unieke product & service ervaring kunnen bieden. 

 7 essentials mouwlengte7 overhemden extra lange mouw

 

  1. Extra lange mouw - alle overhemden hebben de perfecte mouwlengte. We hebben alle overhemden van Nederland naast elkaar gelegd en daar een gemiddelde berekening op los gelaten. Om zo tot een ideale gemiddelde lengte te kunnen komen voor onze overhemden. 
  2. Extra ruglengte - alle overhemden hebben een langere rug en (in verhouding) een langere voorkant. Ook hierbij geldt dat we hebben gekeken naar de gemiddelde lengte van de meest gedragen overhemdmerken in Nederland. Het overhemd kruipt niet meer uit je broek. 
  3. Unieke positie 2e knoop - het overhemd valt niet meer 'plat' en de 'inkijk' is optimaal. Bij de standaard in overhemden is een 2e knoopje open vaak te 'bloot' en het bovenste knoopje dicht te stijf. Door veelvuldig testen hebben we de 2e knoop op een unieke positie gezet waardoor deze twee problemen zijn verholpen. Uniek in Nederland. 
  4. Unieke eigen ontwerpen - alle overhemden zijn zelf ontworpen en geproduceerd. Het standaard assortiment overhemden met extra lange mouw is beperkt en traditioneel. Door zelf te ontwerpen en te produceren maken we die overhemden die nergens anders te vinden zijn. Zodat jij er ook modern en bij de tijd bij kunt lopen.
  5. 100% katoen - alle overhemden zijn van de beste katoen. Alleen het beste katoen is goed genoeg, met minder nemen we geen genoegen. We zijn fan van Egyptisch katoen, dat bekend staat om de perfecte combinatie van sterkte en souplesse. Daardoor voelen de overhemden zacht aan maar krimpen nauwelijks. 
  6. Modern fit - de overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Zodat het overhemd wel mooi op het lichaam aansluit, maar niet te strak en te nauw zit. Twee coupnaden aan de achterzijde zorgen voor de vorm, waardoor de regular fit aan voor- en achterzijde van het overhemd blijft. 
  7. Persoonlijke service - we hebben graag contact met je. Het online kopen van kleding is soms nog wat onwennig. We staan je heel graag te woord met advies, maar ook gewoon om je beter te leren kennen. Natuurlijk mag ruilen altijd en is geld terug ook geen probleem. 

 

We zijn benieuwd naar jouw mening

Uiteraard houden we graag rekening met jouw wensen.  We staan open voor alle suggesties. Omdat we de mouwlengte7 overhemden dus zelf produceren, garanderen we een  uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Al onze overhemden zijn gemaakt van de beste stoffen,  100% katoen (dubbel ply zelfs, ook wel dubbelkatoen genoemd), effen of met subtiele details, Modern Fit (licht getailleerd) en Italian-spread boord.

Heb je suggesties voor bepaalde ontwerpen of andere vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten via ons contactformulier. Dat vinden we leuk!

Mark & Sean.

seanenmark

Lees het persbericht over Mouwlengte 7 overhemden

 

Mouwlengte 7 overhemd extra lange mouw

Post your comment

Mouwlengte7