Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Klant winkelbeoordelingen

Atze

Atze

Date: 13 oktober 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede site & filters. Bestelling snel afgeleverd

Martijn

Martijn

Date: 8 oktober 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede site, overzichtelijk en goed te zien hoe de overhemden eruit zien. Ook zeer attent per mail! Snelle reactie en hulpvaardig. Overhemden van zeer goede kwaliteit.

Chris

Chris

Date: 19 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede en slimme site. Zit goed in elkaar met goed filter mogelijkheden. Ben de shirts in de winkel in Amsterdam op gaan halen. Dat was makkelijker. Erg leuke winkel. Volgende keer ga ik direct naar de winkel. :-)

Marc

Marc

Date: 2 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Ik kan het iedereen aanraden.

Niels Peters

Niels Peters

Date: 24 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed advies en super service. De overhemden zitten perfect en zijn super in de lengte.

    Zeker een aanrader!

Rob

Rob

Date: 14 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede pasvorm, mooie kwaliteit van de gebruikte stoffen.

Kees

Kees

Date: 4 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Overhemd besteld, was helaas niet meer voorradig, maar keurig gebeld en actief meegedacht. Toch even naar de winkel in Amsterdam gereden: Daar hebben ze echt alles! In een kleine winkel een ruim assortiment met veel merken en heel vriendelijk en betrokken medewerkers. Een echte aanrader om eens langs te gaan. Maak je geen zorgen over parkeerkosten: een heel uur parkeren voor 10 cent !

Henk

Henk

Date: 10 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Wederom zeer tevreden over levering en kwaliteit.

Stephan Homan

Stephan Homan

Date: 18 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer mooie overhemden en een ruime keus voor mannen met lange armen

Joris

Joris

Date: 11 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en goede kwaliteit slim fit overhemden. Ben erg tevreden.

Sebastian Even

Sebastian Even

Date: 11 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Perfect shop voor de lange man, waar overhemden normaal altijd te korte mouwen en rug lengte hebben zijn deze overhemden perfect. (voor mij alleen nog maar slim-fit)
    Klantenservice reageert ook snel en is klantgericht.

    Kortom, een echte aanrader.

molina

molina

Date: 8 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • super tevreden, snelle levering en hele mooie overhemden met eindelijk de goede mouwlengte!

Chris

Chris

Date: 3 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Voor mijn 2e bestelling werd uitgevoerd werd ik toch nog even gebeld met de vraag of de opgegeven maat inderdaad de juiste was omdat ik voor de zomer een boordmaat kleiner had besteld. Fantastische service. Heel mooie kwaliteit overhemden met een voor mij fantastische pasvorm. Snelle en zeer correcte levering met in het pakket nog een extra leuke verrassing.
    Al met al bijzonder tevreden. Als ik dan toch nog een klein puntje kritiek mag leveren, de plastic zak waarin de overhemden voor transport waren verpakt is niet van de allersterkste soort, hij was bij aflevering gescheurd. Wellicht wel de goedkoopste manier maar helaas niet de beste

Frits

Frits

Date: 28 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima overhemd, goede kwaliteit en inderdaad lekker lang (en - niet onbelangrijk - exact wat ik besteld had). Administratieve en logistieke verwerking ging vlekkeloos. Geen enkel minpunt te ontdekken.

Fred

Fred

Date: 19 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima website, intuïtieve look and feel, prachtige overhemden, snelle levering, uitstekende pasvorm, prijs/kwaliteit verhouding meer dan uitstekend, kortom: mijn overhemden komen voortaan bij Mouwlemgte7 vandaan!

Piet Bijmold

Piet Bijmold

Date: 13 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima, accurate levering

Rudi

Rudi

Date: 1 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Al meerdere overhemden besteld. Mooie slim fit overhemden, goede kwaliteit, snelle levering en uitstekende service. Ik kreeg één keer een overhemd met een heel klein vlekje (waarschijnlijk ontstaan tijdens het productieproces), maar had zonder discussie binnen 24 uur een nieuwe in huis. Top!

Lex van Zonneveld

Lex van Zonneveld

Date: 27 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed advies en overhemden van prima kwaliteit!

Kees

Kees

Date: 22 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ik kan er een heel verhaal van maken, maar dit is denk ik duidelijker.
    Goed, klantvriendelijk, servicegericht en kwalitatief bedrijf met goede en redelijk geprijsde overhemden.

gertjan

gertjan

Date: 17 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima overhemden, goede kwaliteit, goede service/bezorging.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 144

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

Mouwlengte7