Klant winkelbeoordelingen

Kees

Kees

Date: 4 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Overhemd besteld, was helaas niet meer voorradig, maar keurig gebeld en actief meegedacht. Toch even naar de winkel in Amsterdam gereden: Daar hebben ze echt alles! In een kleine winkel een ruim assortiment met veel merken en heel vriendelijk en betrokken medewerkers. Een echte aanrader om eens langs te gaan. Maak je geen zorgen over parkeerkosten: een heel uur parkeren voor 10 cent !

Henk

Henk

Date: 10 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Wederom zeer tevreden over levering en kwaliteit.

Stephan Homan

Stephan Homan

Date: 18 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer mooie overhemden en een ruime keus voor mannen met lange armen

Joris

Joris

Date: 11 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en goede kwaliteit slim fit overhemden. Ben erg tevreden.

Sebastian Even

Sebastian Even

Date: 11 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Perfect shop voor de lange man, waar overhemden normaal altijd te korte mouwen en rug lengte hebben zijn deze overhemden perfect. (voor mij alleen nog maar slim-fit)
    Klantenservice reageert ook snel en is klantgericht.

    Kortom, een echte aanrader.

molina

molina

Date: 8 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • super tevreden, snelle levering en hele mooie overhemden met eindelijk de goede mouwlengte!

Chris

Chris

Date: 3 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Voor mijn 2e bestelling werd uitgevoerd werd ik toch nog even gebeld met de vraag of de opgegeven maat inderdaad de juiste was omdat ik voor de zomer een boordmaat kleiner had besteld. Fantastische service. Heel mooie kwaliteit overhemden met een voor mij fantastische pasvorm. Snelle en zeer correcte levering met in het pakket nog een extra leuke verrassing.
    Al met al bijzonder tevreden. Als ik dan toch nog een klein puntje kritiek mag leveren, de plastic zak waarin de overhemden voor transport waren verpakt is niet van de allersterkste soort, hij was bij aflevering gescheurd. Wellicht wel de goedkoopste manier maar helaas niet de beste

Frits

Frits

Date: 28 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima overhemd, goede kwaliteit en inderdaad lekker lang (en - niet onbelangrijk - exact wat ik besteld had). Administratieve en logistieke verwerking ging vlekkeloos. Geen enkel minpunt te ontdekken.

Fred

Fred

Date: 19 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima website, intuïtieve look and feel, prachtige overhemden, snelle levering, uitstekende pasvorm, prijs/kwaliteit verhouding meer dan uitstekend, kortom: mijn overhemden komen voortaan bij Mouwlemgte7 vandaan!

Piet Bijmold

Piet Bijmold

Date: 13 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima, accurate levering

Rudi

Rudi

Date: 1 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Al meerdere overhemden besteld. Mooie slim fit overhemden, goede kwaliteit, snelle levering en uitstekende service. Ik kreeg één keer een overhemd met een heel klein vlekje (waarschijnlijk ontstaan tijdens het productieproces), maar had zonder discussie binnen 24 uur een nieuwe in huis. Top!

Lex van Zonneveld

Lex van Zonneveld

Date: 27 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed advies en overhemden van prima kwaliteit!

Kees

Kees

Date: 22 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ik kan er een heel verhaal van maken, maar dit is denk ik duidelijker.
    Goed, klantvriendelijk, servicegericht en kwalitatief bedrijf met goede en redelijk geprijsde overhemden.

gertjan

gertjan

Date: 17 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima overhemden, goede kwaliteit, goede service/bezorging.

Henk

Henk

Date: 14 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Wederom perfecte lengte en service. Heerlijke stof.

Bart

Bart

Date: 3 september 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooi overhemd, goede kwaliteit. Binnen twee dagen geleverd. Tevreden.

Pascal

Pascal

Date: 28 augustus 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Na veel overhemden met mouwlengte 7 te hebben geprobeerd (suit supply, 717 refined, alveare, ledub) ben ik meer dan uiterst tevreden over de overhemden van sleeve7.

    Mouwlengte schiet bij de andere merken toch tekort of juist telang, maar dan ook meteen tewijd.

    Sleeve7 overhemden zitten kwa pasvorm goed, mouwlengte is zeer comfortabel en de lengte van het shirt is zo gemaakt dat je het zakelijk in de broek kan dragen of casual over de broek heen.

    Een echte aanrader!

Peter

Peter

Date: 12 augustus 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prachtig product: mooie pasvorm, goede lengte voor zowel rug als mouwen. Ben bovendien gebeld voor persoonlijk advies, uitstekende service. Aanbod mag qua designs wel snel uitgebreid

Jeroen

Jeroen

Date: 11 juli 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle levering, goede kwaliteit overhemden, mooi lang en smal. Zal zeker vaker bestellen.

Arjen

Arjen

Date: 12 juni 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • - matige verpakking, was beschadigd.
    - stof van dunne kwaliteit
    - na wassen voelde de stof nog dunner aan
    - hoge prijs matige kwaliteit

    Red. Bedankt voor je review en hier doen wij immer wat mee zoals verbeteren! Wij hanteren de standaard prijzen (zelfde in NL als BE) en zijn immer scherp geprijsd. Wij adviseren om immer even contact te zoeken: wij zijn specialist in het vinden van het juiste overhemd. Ieder persoon heeft zo zijn voorkeuren en juist midden in de zomer worden bijvoorbeeld vaker 'dunnere' overhemden besteld. Met een winkel met keuze uit meer dan 1000+ overhemden zijn er zeker verschillen tussen de stoffen en wevingen. hier kunnen we veel over vertellen en dat doen we dan ook graag. Dit kan telefonisch, per chat of per e-mail. Wij helpen iedereen graag persoonlijk aan het juiste overhemd.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 138

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout