Sinterklaas cadeau? Een overhemd!

Op zoek naar een origineel Sinterklaas-cadeau voor je man, vriend of vader? Dan is een overhemd van Mouwlengte7 een origineel cadeau voor Sinterklaas. Stijlvolle overhemden met extra lange mouw die Sinterklaas zelf ook draagt in zijn vrije tijd. Sinterklaas heeft een hekel aan strijken, dus zijn de overhemden allemaal Easy Iron, makkelijk te strijken dus. En omdat Sinterklaas natuurlijk vaak op en af zijn paard moet, heeft hij een hekel aan overhemden die net te kort zijn waardoor hij een blote rug krijgt. Dus is Sinterklaas nog niet zo lang geleden op zoek gegaan naar een cadeautje voor zichzelf. En die heeft hij dus hier gevonden.

sinterklaas cadeau overhemd

Sinterklaas cadeau, overhemden met extra lange mouw

Sommige cadeaus voor Sinterklaas gaan nooit vervelen om te krijgen. Een ideaal moment om weer verse sokken, boxershorts en t-shirts te krijgen. Maar ook een overhemd is altijd een prettig cadeau om te krijgen. Sinterklaas weet natuurlijk als geen ander dat je eigenlijk nooit genoeg overhemden in je kledingkast kan hebben. Maar wat een zoektocht is dat geweest zeg voor Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. Want Nederlanders zijn nog steeds het langste volk ter wereld. Maar Sinterklaas en Zwarte Piet hadden altijd zoveel moeite om de juiste overhemden met extra lange mouw en overhemden met extra ruglengte te vinden voor al die lange mannen in Nederland. Dus hoe blij is de Sint dat hij nu de Sinterklaas-cadeaus kan inkopen bij Mouwlengte7.

 

Sinterklaas cadeau, een Oranje overhemd?

Maar de Sint is ook getipt door zijn Pieten op een wel heel origineel cadeau voor Sinterklaas, een stijlvol Oranje overhemd. Want het WK Voetbal in Brazilie is natuurlijk een grote sportieve happening. En welke man wil er nou niet een Oranje cadeau voor Sinterklaas in zijn schoen? 

Post your comment

Mouwlengte7