Vacature: Intrapreneur Store Manager Amsterdam Zuid (M/V)

ShirtsofHolland is het moederbedrijf achter de merken ShirtsofHolland, Mouwlengte 7 overhemden en ShirtsofCotton T-shirts. In Amsterdam Zuid zal een popup winkel openen voor verkoop van "high class" herenkleding. Een mooie winkel, toegankelijk voor iedereen. Waar persoonlijk contact en enthousiasme voorop staan.

Shopping with us should be easy as pie, and just as satisfying. We hope you had a nice visit. And come again.

 

Storemanager Amsterdam

Voor onze winkel in Amsterdam zijn we op zoek naar een leuke, gemotiveerde ambitieuze intpreneurial storemanager (36 uur). Starten met een contract voor 6-8 maanden in overleg. En bij succes kan dit worden verlengd met 2-3 jaar.

Wij zoeken (M/V)

Jij hebt bij voorkeur 1 jaar ervaring als assistent storemanager, consultant of ervaring met klanten (bij voorkeur retail). Je bent bent verkoopgericht, commercieel en klantvriendelijk, je hebt ervaring met visual merchandise, bent ambitieus en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent bereid net dat beetje extra te geven en natuurlijk ben je een echte teamplayer!

Wij bieden

Iedereen die bij ons werkt bieden wij het volgende: een goede werksfeer; een passend salaris; een leuk team. En een heerlijke werkomgeving waar iedereen jaloers op zal zijn. Iets voor jou? Reageer dan snel

Intrapreneur: ruimte om te doen!

Een intrapreneur is in ondernemersjargon iemand die zich binnen een organisatie ondernemend gedraagt. Je krijgt de vrijheid en faciliteiten om samen met het team de richting van de winkel te bepalen: inkopen, marketing en PR, styling, regels en verkoop. Binnen een beschermede omgeving krijg je de vrijheid om je ambities te ontplooien.

Reageer nu

Iets voor jou? Reageer dan snel! Wij nodigen de meeste ambitieuze sollicitanten uit voor een gesprek. Op basis van dit interview(s) en je C.V. wordt een keuze gemaakt.

 

 

 

Post your comment

Mouwlengte7