Winkelen bij ons

Wij leveren onze klanten uitstekende service. Winkelen is gemakkelijk en overzichtelijk. Mouwlengte7 levert een volledige collectie. Vanwege onze sterke positie zijn wij in staat om scherp in te kopen en zo de beste kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs.

Vertrouwd winkelen

Kijk rustig rond in onze winkel, klik op de artikelen, bekijk de foto’s en maak een keuze uit de collectie. Als je een artikel hebt uitgezocht, kies je (eventueel) de gewenste maat. Vervolgens plaats je het product met één muisklik in je winkelwagen. Als je klaar bent, klik je op ‘afrekenen’. Je geeft aan, op welk adres de producten bezorgd moeten worden. Je regelt hier de betaling en verzending. Alles wordt hierna in een mooi overzicht voor je samengevat. Je ontvangt direct per e-mail een bevestiging van je bestelling.

Een uitstekende staat van dienst

Mouwlengte7 is een gerenommeerd bedrijf onder de moedervlag van ShirtsofHolland.com. Ons keurmerk is onze verzameling aan trouwe en betrokken klanten. Wij stellen feedback erg op prijs en vernemen graag uw bevindingen via ons contactformulier. Meer informatie is te vinden in onze Algemene Voorwaarden.

Aangesloten bij het Webwinkel keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 4000 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Webwinkel keurmerk

 

  

Meer Informatie

Meer informatie over uw order, bestellen, verzenden en garantie vind je op onze servicepagina. Klik op de link in het bovenmenu of ondermenu met de tekst "Service" (of het poppetje). Wij vinden het belangrijk dat je 100% tevreden bent. Heb je een vraag, wil je een bestelling plaatsen, wil je meer informatie of twijfel je bijvoorbeeld over de maten? Neem dan contact met ons op. Direct naar de servicepagina.

Post your comment

Mouwlengte7