Maattabel

We hebben alle lange overhemden van Nederland naast elkaar gelegd en daar samen met ons team dat gemiddeld langer is dan 1.90 meter de beste eigenschappen van laten bepalen. Alle shirts hebben een mouwlengte 7 (langer dan 70 cm), iets meer stof aan de onderkant en zijn perfect getailleerd. Mouwlengte 7 biedt alle lange mannen van Nederland een uitgebreid assortiment luxe overhemden met extra lange mouw in een passende maat.

Modern fit pasvorm

Sizechart

Slim fit pasvorm (getailleerd)

Sizechart

ShirtsofCotton T-shirts

ShirtsofCotton Size Chart

De unieke essentials van Mouwlengte7 overhemden

  1. Extra lange mouw - alle overhemden hebben de perfecte mouwlengte. We hebben alle overhemden van Nederland naast elkaar gelegd en daar een gemiddelde berekening op los gelaten. Om zo tot een ideale gemiddelde lengte te kunnen komen voor onze overhemden. 
  2. Extra ruglengte - alle overhemden hebben een langere rug en (in verhouding) een langere voorkant. Ook hierbij geldt dat we hebben gekeken naar de gemiddelde lengte van de meest gedragen overhemdmerken in Nederland. Het overhemd kruipt niet meer uit je broek. 
  3. Unieke positie 2e knoop - het overhemd valt niet meer 'plat' en de 'inkijk' is optimaal. Bij de standaard in overhemden is een 2e knoopje open vaak te 'bloot' en het bovenste knoopje dicht te stijf. Door veelvuldig testen hebben we de 2e knoop op een unieke positie gezet waardoor deze twee problemen zijn verholpen. Uniek in Nederland. 
  4. Unieke eigen ontwerpen - alle overhemden zijn zelf ontworpen en geproduceerd. Het standaard assortiment overhemden met extra lange mouw is beperkt en traditioneel. Door zelf te ontwerpen en te produceren maken we die overhemden die nergens anders te vinden zijn. Zodat jij er ook modern en bij de tijd bij kunt lopen.
  5. 100% katoen - alle overhemden zijn van de beste katoen. Alleen het beste katoen is goed genoeg, met minder nemen we geen genoegen. We zijn fan van Egyptisch katoen, dat bekend staat om de perfecte combinatie van sterkte en souplesse. Daardoor voelen de overhemden zacht aan maar krimpen nauwelijks. 
  6. Modern fit - de overhemden zijn allemaal licht getailleerd. Zodat het overhemd wel mooi op het lichaam aansluit, maar niet te strak en te nauw zit. Twee coupnaden aan de achterzijde zorgen voor de vorm, waardoor de regular fit aan voor- en achterzijde van het overhemd blijft. 
  7. Persoonlijke service - we hebben graag contact met je. Het online kopen van kleding is soms nog wat onwennig. We staan je heel graag te woord met advies, maar ook gewoon om je beter te leren kennen. Natuurlijk mag ruilen altijd en is geld terug ook geen probleem.
Unieke details van onze Mouwlengte7 overhemden
Post your comment

Mouwlengte7