Kwaliteit

Wij vinden kwaliteit heel belangrijk. Daarom werken wij samen met gerenommeerde leveranciers en merken. Onze artikelen worden continu gecontroleerd op kwaliteit. In het bijzonder voorafgaand aan de verzending. De goederen worden zorgvuldig verpakt en verzonden.

Al onze eigen producten zijn zelf bedacht, zelf ontworpen en zelf getest. Eén van onze kernwaarden is het leveren van kwaliteitsgoederen.

Certificeringen

Duurzaamheid en corporate responsibility vinden we belangrijk. Met onze leveranciers overleggen we daarom met regelmaat over standaarden, productieprocessen en duurzaamheid. Onze producten worden geproduceerd in fabrieken en ateliers waar kwaliteit en aandacht voor de mens voorop staat. De beste methodes en technieken worden gebruikt om producten van hoge kwaliteit te kunnen leveren. De volgende certificaten bevestigen dit.

BSCI: Het ‘Business Social Compliance Initiative’ zet zich wereldwijd in voor de verbetering van de arbeidsomstandigheden. De BSCI code bevat een aantal fundamentele arbeidsrechten zoals ‘geen kinderarbeid’, ‘geen discriminatie’ en ‘geen gedwongen arbeid’. Er wordt getracht toezicht te houden op deze arbeidsrechten binnen de productieketen van de leden van het initiatief.

Ökotex: Een keurmerk voor kwaliteit die garanties biedt op het gebied van gezondheid. Denk hierbij aan standaarden omtrent schadelijke stoffen, verfstoffen en andere chemische stoffen.