Privacy Policy

CJE Fashion, gevestigd aan Voltastraat 1 (k. 4) 6716 AJ Ede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Je bezoekt de website: Mouwlengte7.com

Merken en labels van het bedrijf CJE Fashion: ShirtsofHolland, Mouwlengte7, Sleeve7, ShirtsofCotton en Liefling

Contactgegevens

Mouwlengte7.com
Voltastraat 1 (k. 4)
6716 AJ Ede
E-mail Servicedesk

Dhr. C.T.J. Janssen is de Functionaris Gegevensbescherming van CJE Fashion Hij is te bereiken via het contactformulier.

Persoonsgegevens die wij verwerken

CJE Fashion verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Geboortedata (optioneel)
  • BTW nummer (optioneel)
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Andere gegevens die wij verwerken

  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Het verwerken van persoonsgegevens van minderjarigen

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Gegevens van minderjarigen mogen alleen verwerkt worden bij toestemming van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Wij raden ouders dan ook aan om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

CJE Fashion verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling en om (waar nodig) kredietwaardigheid te kunnen toetsen
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Het verwerken van persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte of een belastingcontrole.

Geautomatiseerde besluitvorming

CJE Fashion neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van CJE Fashion) tussen zit. Eventueel kunnen er wel productsuggesties worden gedaan aan de hand van eerder surfgedrag op onze eigen website(s).

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

CJE Fashion bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Persoonsgegevens > Bewaartermijn 7 jaar > Belastingdienst, bedrijfsrapportage en nazorg
  • Ordergegevens > Bewaartermijn 7 jaar > Belastingdienst en bedrijfsrapportage
  • Anonieme ordergegevens > Bewaartermijn immer > Bedrijfsrapportage

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. CJE Fashion blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Overname of kopende partij

Bij een eventuele verkoop van CJE Fashion of één van de merken worden uw gegevens overgedragen aan een Kopende Partij die de werkzaamheden en zorg zal voortzetten. Wij zullen u daar via email van op de hoogte stellen en u bent altijd in de gelegenheid om u zelf uit te schrijven.

Verwerkersovereenkomsten en data-uitwisseling

Voor het uitvoeren van onze doelen wordt gebruik gemaakt van services van derden en worden bepaalde (persoons)gegevens gedeeld. Deze partijen kunnen datacontrollers of dataprocessors zijn. Met bedrijven die in onze opdracht jouw gegevens verwerken (dataprocessors), sluiten wij een verwerkersovereenkomst.  Het gaat hierbij om de volgende partijen:

  • Gegevens bedrijf: Google Analytics, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 VS
    Doel van delen gegevens: analytische doeleinden (anonieme data, surfgedrag)
    Gedeelde gegevens: anonieme data m.b.t. surfgedrag zoals browser, tijden, geopende pagina's, handelingen
    Indicatie bewaartermijn gegevens: immer
    Datacontroller of dataprocessor: dataprocessor
    Verwerkersovereenkomst: afgesloten
    Contact met server van bedrijf (google-analytics.com & googletagmanager.com): bij ieder bezoek aan onze website
    Doel van cookies: analytische cookie die websitebezoek meet (anonieme data)
    Indicatie verlooptijd cookie: 2 jaar
    Link naar privacy pagina derde partij: https://policies.google.com/privacy

  • Gegevens bedrijf: Mailchimp, The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 VS
    Doel van delen persoonsgegevens: marketing doeleinden o.b.v. email en adverteren (en data surfgedrag)
    Gedeelde gegevens: pseudonieme data m.b.t. surfgedrag zoals browser, tijden, geopende pagina's
    Indicatie bewaartermijn: 13 maanden
    Datacontroller of dataprocessor: dataprocessor
    Verwerkersovereenkomst: afgesloten
    Contact met server van bedrijf (chimpstatic.com): enkel na goedkeuren cookie consent
    Doel van cookies: analytische cookie die websitebezoek meet (pseudonieme data)
    Indicatie verlooptijd: 1 jaar
    Link naar privacy pagina derde partij: https://mailchimp.com/legal/privacy/

  • Gegevens bedrijf: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, VS
    Doel van delen gegevens: retargetting en marketing doeleinden via allerlei advertentie netwerken (pseudonieme data surfgedrag)
    Gedeelde gegevens: pseudonieme data m.b.t. surfgedrag zoals browser, tijden, geopende pagina's en winkelwagentje

    Indicatie bewaartermijn: 13 maanden
    Datacontroller of dataprocessor: dataprocessor
    Verwerkersovereenkomst: aangevraagd
    Contact met server van bedrijf (facebook.com): enkel na goedkeuren cookie consent
    Doel van cookie: cookie om online surfgedrag te meten en er advertenties op te baseren
    Indicatie verlooptijd: 2 jaar

    Link naar privacy pagina derde partij: https://www.facebook.com/about/privacy

  • Gegevens bedrijf: Paypal, 2211 North First StreetSan Jose, California 95131, VS
    Doel van delen persoonsgegevens: betalingsdoeleinden en fraudecontrole (payment service)
    Gedeelde gegevens: N.A.W., IP, bestelling en betaalgegevens

    Indicatie bewaartermijn: 7 jaar
    Datacontroller of dataprocessor: dataprocessor
    Verwerkersovereenkomst: opgevraagd
    Contact met server van bedrijf: bij relevante betaling via Paypal
    Link naar privacy pagina derde partij: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-prev?locale.x=nl_NL

  • Gegevens bedrijf: PostNL, Prinses Beatrixlaan 23,2595 AK ’s-Gravenhage, Nederland
    Doel van delen persoonsgegevens: distributie doeleinden
    Gedeelde gegevens: N.A.W., verzendmethode en bestellinggegevens
    Indicatie bewaartermijn gegevens: 7 jaar
    Datacontroller of dataprocessor: dataprocessor
    Verwerkersovereenkomst: aangevraagd
    Contact met server van bedrijf: bij iedere order die je bij ons plaatst
    Link naar privacy pagina derde partij: https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/
  • Gegevens bedrijf: Google Adwords, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 VS
    Doel van delen gegevens: advertentie doeleinden (anonieme data surfgedrag)
    Gedeelde gegevens: anonieme data m.b.t. surfgedrag zoals browser, tijden, geopende pagina's

    Indicatie bewaartermijn: 6 maanden
    Datacontroller of dataprocessor: datacontroller
    Verwerkersovereenkomst: niet nodig
    Contact met server van bedrijf (doubleclick.com): enkel na goedkeuren cookie consent
    Doel van cookie: analytische cookie om online surfgedrag te meten en er advertenties op te baseren (pseudonieme data)
    Indicatie verlooptijd: 1 jaar
    Link naar privacy pagina derde partij: https://policies.google.com/privacy

  • Gegevens bedrijf: Bing, Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052, VS 
    Doel van delen gegevens: advertentie doeleinden (anonieme data surfgedrag)
    Gedeelde gegevens: anonieme data m.b.t. surfgedrag zoals browser, tijden, geopende pagina's

    Indicatie bewaartermijn: 6 maanden
    Datacontroller of dataprocessor: datacontroller
    Verwerkersovereenkomst: niet nodig
    Contact met server van bedrijf (bing.com): enkel na goedkeuren cookie consent en afronding betaling
    Doel van cookie: om de resultaten van advertenties te meten
    Indicatie verlooptijd: 30 dagen
    Link naar privacy pagina derde partij: https://privacy.microsoft.com/nl-nl/privacystatement

PCI Compliance

CJE Fashion voldoet aan de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). De validatie van naleving is uitgevoerd middels een zogenaamde Self-Assessment Questionnaire (SAQ). Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Cookies en vergelijkbare (sessie) technieken

CJE Fashion gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser.

Cookie consent

Functionele en analytische cookies worden geplaatst bij ieder bezoek aan onze website volgens de richtlijnen. Tracking cookies en additionele cookies worden enkel geplaatst na het geven van goedkeuring (ook wel consent). Deze goedkeuring wordt gevraagd bij jouw bezoek aan onze website. Indien je niets doet verdwijnt het verzoek automatisch en worden tracking cookies niet geplaatst. Indien je op "OK" of "Akkoord" klikt dan worden tracking cookies wel geplaatst. Wil je de Cookie Bar opnieuw zien? Klik hier.

Functionele en analytische cookies

CJE Fashion gebruikt cookies die puur functioneel zijn. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Daarnaast gebruikt CJE Fashion analytische cookies om het gebruik van de website te meten. Dit gebeurt anoniem. De resultaten worden gebruikt om de website te verbeteren en optimaliseren. Beide type cookies worden bij ieder bezoek geplaatst.

Tracking cookies

CJE Fashion gebruikt daarnaast cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Enkel indien je akkoord gaat worden deze cookies geplaatst. Je kunt je altijd afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat van andere domeinen dan de huidige website. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: Veilig Internetten. Deze cookies worden enkel geplaatst indien goedkeuring (consent) is gegeven door de bezoeker.

Social media

CJE Fashion gebruikt cookies om de inhoud van de website(s) makkelijk te kunnen delen met anderen. Door middel van buttons maken wij gebruik van social media cookies van de social media partijen, zodat verschillende social media partijen jou kunnen herkennen. De cookies worden gebruikt zodat wij informatie ontvangen van de social media partijen wanneer jij hier gebruik van maakt.

Gegevens inzien, aanpassen, verwijderen of opvragen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Bij het verwijderen of anonimiseren van data worden persoonsgegevens zo volledig mogelijk verwijderd tenzij dit wettelijk anders is bepaald. Ordergegevens zullen anoniem voortbestaan. Let op! Een verzoek aan de klantenservice voor de bewuste gegevens of gerelateerde orders na een dergelijk verzoek is dan niet meer mogelijk. Je order is niet meer te herleiden n.a.v. je gegevens. Indien je de gegevens verwijdert binnen de herroepingstermijn vervalt hiermee het recht op herroeping.

Een verzoek indienen tot het inzien, aanpassen of verwijderen van je gegevens

Je kunt bij ons een verzoek indienen om de persoonsgegevens van jou, waarover wij beschikken, in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar, vergetelheid (verwijderen) en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar het contactformulier. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. CJE Fashion zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. CJE Fashion wil je er tevens op wijzen dat, mocht je er van overtuigd zijn dat wij foutief omgaan met jouw persoonsgegevens, je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Autoriteit Persoonsgegevens

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

CJE Fashion neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Alle gegevens die je bij ons achterlaat zijn veilig opgeslagen met de modernste technieken zoals Secure Socket Layer (SSL) en encryptie waar dit mogelijk is. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via het contactformulier.

Al onze data is veilig opgeslagen op een server in Amsterdam, Nederland.

Fraude

Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet, geven wij klantgegevens aan de overheid.

Aanpassingen Privacy Policy

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. [laatste update 15-7-2021]