Maattabellen van alle Merken®

Wij vinden het belangrijk dat je gemakkelijk de maattabellen van (extra lange) merk® overhemden en T-shirts vindt. Bekijk de maattabel van het merk en bepaal of je de maat van het merk past. Om het zo overzichtelijk mogelijk voor je te maken, hebben we de merk maattabellen opgedeeld in alfabetisch volgorde. Op deze manier kun je gemakkelijk de maattabel van het merk vinden. Heb je een vraag, wil je meer informatie, zie je de maattabel er niet tussen staan of twijfel je bijvoorbeeld over welke maat je hebt? Neem gerust contact op.

Hieronder vind je de beschikbare maattabellen van de overhemden en T-shirts. Op deze manier kun je gemakkelijk jouw maat bepalen. Let er bij overhemden op dat je naar de juiste boordmaat, borst en buikomvang kijkt. Wanneer je een stropdas draagt, dan is de boordmaat leidend. Wanneer je geen stropdas meer draagt, dan is de borst- of buikomvang leidend. Het is immer belangrijk om de juiste maat, fit en pasvorm te kiezen, want niemand zit te wachten op het onnodig heen en weer zenden. Ben je onzeker over je maat, kijk dan bij de handige links en krijg het antwoord op jouw vragen.

Vind hier op alfabetische volgorde de maattabel van een merk

Liefling overhemden Maattabel

De collectie van Liefling bestaat uit slim fit modellen en tailored fit modellen. Het merk heeft nadrukkelijk onderzoek gedaan naar de ideale maatvoering. De pasvormen verschillen dan ook niet veel in borst- en buikomvang. Wel zijn de tailored fit modellen iets langer aan de onderkant en kunnen de mouwen net een cm langer vallen. De essentie van beide pasvormen is dat het optimaal draagcomfort biedt. Bekijk alle maattabellen van Liefling online en wanneer je niet zeker weet welke maat je nodig hebt, vraag advies aan onze Liefling Overhemd Specialisten.

Liefling Slim Fit Maattabel

Liefling Slim Fit Overhemd Maattabel

Liefling Tailored Fit Maattabel

Liefling Tailored Fit Overhemd Maattabel

Bekijk alle Liefling overhemden online

ShirtsofCotton T-shirts Maattabel

ShirtsofCotton T-shirts voor mannen. Het merk ShirtsofCotton, opgericht in Amsterdam, is gespecialiseerd in extra lange T-shirts. Al vanaf het begin verdiepen ze zich in extra lange shirts en onderbroeken. Het is namelijk vervelend als je als lange man T-shirts draagt die omhoog kruipen. Door de verfijnde kwaliteit zal een extra lang T-shirt van ShirtsofCotton heerlijk zacht aanvoelen.

ShirtsofCotton T-shirts Maattabel

Bekijk alle ShirtsofCotton T-shirts online

ShirtsofHolland Kleding Maattabel

Stijlvolle oranje overhemden en T-shirts voor het EK en WK voetbal, Koningsdag, vaderdag, de olympische spelen, bedrijven, evenementen en allerlei oranje evenementen. Unieke en stijlvolle, 100% katoenen overhemden en T-shirts. De pasvorm is licht getailleerd, Modern Fit met een modieuze ‘Italian spread’ boord.

ShirtsofHolland Modern Fit Overhemd Maattabel

ShirtsofHolland Modern Fit Overhemd Maattabel

ShirtsofHolland T-shirts Maattabel

Sleeve7 overhemden Maattabel
Sleeve7 is een echte specialist als het gaat om overhemden met extra lange mouw. De langere mannen onder ons kunnen altijd terecht bij Sleeve7 voor een passend overhemd. De mouwlengte is namelijk langer dan gemiddeld. Bekijk de maattabel van Sleeve7 mouwlengte 7 overhemden online en wanneer je niet zeker weet welke maat je nodig hebt, vraag advies aan onze Sleeve7 mouwlengte 7 Specialisten.

De meeste recente maattabellen van alle Sleeve7 mouwlengte 7 overhemden vind je hier. De mouwen van een mouwlengte 7 overhemd beginnen bij een lengte van 70cm en meer, waarbij de standaard overhemd mouwlengtes tussen de 64 en 68 bedraagt.

Sleeve7 Modern Fit Overhemden Maattabel

Sleeve7 Modern Fit Overhemden Maattabel

Sleeve7 Slim Fit Overhemden Maattabel

Sleeve7 Slim Fit Overhemden Maattabel


Venti overhemden Maattabel
Venti is een degelijk en betrouwbaar merk. Binnen de collectie zijn er ook modellen te vinden met extra lange mouwen. Bekijk de maattabel van Venti mouwlengte 7 overhemden online en wanneer je niet zeker weet welke maat je nodig hebt, vraag advies aan onze mouwlengte 7 Specialisten.

De meeste recente maattabellen van alle Venti mouwlengte 7 overhemden vind je hier.

Venti Modern Fit ML7 Overhemden Maattabel

Slim fit en modern fit is bij Venti hetzelfde. De naam van de pasvorm is veranderd van slim naar modern, de maatgegevens zijn hetzelfde gebleven.

Venti Modern Fit ML7 Maattabel

Bekijk alle Venti overhemden online

Casa Moda overhemden Maattabel
Casa Moda overhemden zijn klassiek en gemaakt met de grootste zorg. Casa Moda is specialist in herenkleding met in het bijzonder overhemden. Alle overhemden van Casa Moda zijn uitgevoerd in 100% katoen en kreuk- en strijkvrij. Bekijk de maattabel van Casa Moda (mouwlengte 7) overhemden online en wanneer je niet zeker weet welke maat je nodig hebt, vraag advies aan onze mouwlengte 7 Specialisten.

De meeste recente maattabellen van alle Casa Moda mouwlengte 7 overhemden vind je hier.

Casa Moda Comfort Fit ML7 Overhemden Maattabel

Casa Moda Comfort Fit ML7 Maattabel

Bekijk alle Casa Moda overhemden online

Mouwlengte7.com - Bij het gebruiken van - of verwijzen naar dit artikel dient expliciet een (back)link en bronvermelding geplaatst te worden.