Ruilen en Retouren

Wij doen er alles aan om jou tevreden te stellen. Mocht je desondanks van mening zijn dat het product niet voldoet of een fabricagefout vinden dan kun je het product zo goed als mogelijk in de originele verpakking aan ons retourneren. Alleen met een ingevuld retourformulier kunnen wij je zo goed mogelijk helpen. Ook verzoeken wij je om service@mouwlengte7.com op te geven bij de retourzending (waar mogelijk), zodat wij updates ontvangen van de retourzending. Onderaan de pagina vind je de door ons gestelde voorwaarden en afhandeling volgens de Europese regels.

Retouradres

Mouwlengte7.com t.a.v. CJE Fashion
Lorentzstraat 4 (1.08)
6716 AD Ede

Ruilen/Retour/herroepingsformulier

Download hier het Ruil & Retour formulier

Voorwaarden ruilen en retourneren

 1. Je kunt een product retour zenden tot maximaal 14 dagen na ontvangst. Hiermee kan de koopovereenkomst worden ontbonden.
 2. Indien een product dusdanig is beschadigd, gedragen of veranderd dan zal de koopovereenkomst niet ontbonden worden. Wij accepteren retouren enkel indien deze:
  • compleet is, niet gebruikt of gewassen, niet onnodig gedragen of beschadigd
  • indien mogelijk voegt u de originele verpakking bij
  • kaartjes en labels zijn niet verwijderd
  • het geheel voorzien is van een volledig ingevuld retourformulier
 3. Wil je een item ruilen of retour sturen: stuur ons dan liefst een bericht via het contactformulier en maak gebruik van het bovenstaande Ruil & Retour formulier (Herroeping)
  • vermeld in de e-mail het bestelnummer/ordernummer/klantnummer zoals vermeld in de order
  • geef aan over welk artikel het gaat
  • geef aan wanneer je het pakket retour zendt
  • en wellicht een korte uitleg / toelichting 
 4. Verpak de producten zo netjes als mogelijk zodat het onbeschadigd aankomt.
 5. Gedragen en gepaste ondergoed en onderkleding kan helaas niet geruild worden in verband met hygiëne
 6. De kosten voor het retour zenden zijn in eerste instantie voor eigen rekening, tenzij nalatigheid aan onze zijde van toepassing is. Indien u per e-mail contact opneemt kunnen wij hierover duidelijke afspraken maken - om misverstanden te voorkomen.

Terugbetaling

Wij vergoeden alle betalingen die aan ons gedaan zijn (aankoopbedrag en verzendkosten) binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping is gemeld (moment van ontbinding). De geretourneerde producten zijn dan door ons ontvangen of er is aangetoond dat het product retour is verzonden. Wij gebruiken bij terugbetaling in eerste instantie hetzelfde betaalmiddel tenzij andere afspraken worden gemaakt. De terugbetaling is kosteloos.

Indien jouw order is geannuleerd of geretourneerd dan kan het zijn dat je een terugbetaling ontvangt. Deze terugbetaling wordt in gang gezet op het moment dat jouw pakketje is ontvangen en verwerkt. Hier gaan soms enkele dagen overheen. Vooral als het vlak voor het weekeinde is. De meeste terugbetalingen worden binnen 2-3 werkdagen afgerond. Als je even geduld hebt dan zie je vaak al snel het bedrag op je rekening verschijnen.

Wij volgen voor al onze verkopen de Consumentenregels vanaf 13 juni 2014 om zekerheid te bieden. De verschillende bepalingen kun je ook in meer detail terugvinden in in onze algemene voorwaarden.

Veel voorkomende vragen

 1. Ik heb twee producten gekocht: één in maat X en één in maat Y om te passen. Wij adviseren klanten om contact met ons op te nemen voordat 2 producten in verschillende maten worden gekocht. Wij staan je namelijk graag te woord om advies te geven. Klik hier om een vraag te sturen. Onze maattabel vind je hier.
 2. Ik vind het product XYZ niet zo mooi als ik dacht. Indien je het product compleet en onbeschadigd terugstuurt - zo goed als mogelijk in de originele verpakking - dan kunnen wij de retour voor je in orde maken.
 3. Ik heb het product gisteren op een feestje gedragen. Mwah, ik wil toch ruilen. Indien de kleding is uitgepakt en gedragen dan kunnen wij uw retour niet accepteren.

Wij proberen onze klanten immer te woord te staan en goed te helpen. Onze producten van hoge kwaliteit en scherpe prijzen kunnen wij alleen handhaven wanneer processen simpel blijven. Grote (online)ketens verhogen soms de prijzen van producten om hiermee de kosten van retouren en beschadigde producten te dekken. Dit doen wij niet. Neem bij vragen contact met ons op, wij helpen graag.

Garantie

Wij streven ernaar om klanten tevreden te stellen door het bieden van kwaliteit en service. Indien er onverhoopt toch een beschadigd kledingstuk bij zit dan kunt u zich tot 30 dagen na aankoop beroepen op garantie. Onze winkels werken met eigen merken van statuur.Wanneer het kledingstuk niet meer op voorraad is, wordt het aankoopbedrag op je rekening teruggestort of gaan we samen op zoek naar een vervangend artikel. Een beschadigd artikel of garantieverzoek dien je aan te melden via ons contactformulier. Vermeld het ordernummer en de onderbouwing waarom je je beroept op garantie. Wij sturen een bevestiging en geven extra instructies hoe te handelen zodat het in orde komt.

Wij hopen op uw begrip.

Meer Informatie

Meer informatie over uw order, bestellen, verzenden en garantie vind je op onze servicepagina. Klik op de link in het bovenmenu of ondermenu met de tekst "Service" (of het poppetje). Wij vinden het belangrijk dat je 100% tevreden bent. Heb je een vraag, wil je een bestelling plaatsen, wil je meer informatie of twijfel je bijvoorbeeld over de maten? Neem dan contact met ons op.