Verzendinformatie

Onze post wordt veilig en vertrouwd afgeleverd door PostNL. Dit houdt in dat er bezorgd wordt in heel Nederland en België van maandag tot en met zaterdag. Post dat zaterdag is verstuurd wordt vaak op dinsdag bezorgd.

Bestellingen worden zo mogelijk per brievenbuspost verzonden en anders via pakketpost. Bij pakketpost: in Nederland worden maximaal twee pogingen gedaan om het pakket te bezorgen. Als uitreiking aan de deur niet mogelijk is gebleken, kan het poststuk tot een week daarna op een postvestiging worden afgehaald. Bij afwezigheid van de geadresseerde wordt getracht het pakket bij één van de buren af te leveren. Postpakketten worden van track & trace voorzien.

Eerlijke verzending en verzendkosten

Wij geloven in eerlijke prijzen en transparantie. Een makkelijk concept. Helaas verstuurt PostNL niet gratis. Deze kosten moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste andere webwinkels bereken deze kosten door als een soort opslag in de verkoop van de producten. Wij kunnen onze producten duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen. Echter, dit is oneerlijk naar de klant toe en dit doen wij niet! Want wanneer de klant meer dan één product bestelt, wordt er aan de klant dubbele verzendkosten berekend. De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen aan je zonder dat je het door hebt. Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Daarom rekenen wij tot een bepaald bedrag kosten voor het verzenden van onze producten, maar wel op een eerlijk manier. Vanaf €100,- verzenden wij gratis naar adressen in Nederland en België. Dit geldt niet voor bijzondere verzendmethoden. De kosten voor speciale verzendmethoden zijn voor de klant zelf. Voor overige landen berekenen wij zo eerlijk mogelijke verzendkosten.

Land van bestemming

Type

Min. orderwaarde

Verzendkosten

Nederland

Pakket

0

8,95

20

6,75

50

4,95

100

Gratis verzending

Brievenbuspakket

8,95 

 20

6,75 

 50

4,95 

 100

Gratis verzending 

België & Duitsland

Pakket

0

8,95

50

7,95

100

Gratis verzending

Brievenbuspakket

0

8,95

50

7,95

100

Gratis verzending

Frankrijk
Monaco
Italië
Luxemburg
Oostenrijk
Denemarken
Groot-Brittannië

Pakket

0

16,95

100

8,95

200

Gratis verzending

Finland
Hongarije
Ierland
Polen 
Portugal
Spanje
Z
weden
Canada
Zwitserland

Pakket

0

16,95

100

8,95

200

Gratis verzending

Alle andere bestemmingen

Pakket

0

19,95

100

15,65

200

9,95

300

Gratis verzending

Levertijd

Houd rekening met de levertermijn. Wij hanteren een levertermijn van 2-4 werkdagen. 90% van de bestellingen worden binnen 3 werkdagen geleverd en vaak binnen 1 dag -- maar dit is geen garantie. Wij geloven in persoonlijke service en vooral: een goed passend shirt.

Nederland & België: Snelle levering

  • Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt met een verzendtijd van gemiddeld 1-3 werkdagen (meestal volgende dag)
  • Bestellingen worden zo mogelijk per brievenbuspost verzonden en anders via pakketpost. U ontvangt een Track & Trace code om het pakket te volgen.
  • Een voordeel van brievenbuspost is dat de bestelling door de bus past en u niet thuis hoeft te zijn

Europa? Wij leveren overal ter wereld!

  • U kunt bestellingen ook buiten Nederland of België laten leveren
  • De verzendtijd loopt dan meestal op tot 3-5 werkdagen binnen Europa
  • En tot 7-10 werkdagen (gemiddeld) overal ter Wereld (bestel dus op tijd)
  • Neemt u bij vragen contact met ons op.

Wij volgen voor al onze verkopen de Consumentenregels om zekerheid te bieden. De verschillende bepalingen kun je ook in meer detail terugvinden in in onze algemene voorwaarden.

MEER INFORMATIE

Wij vinden het belangrijk dat je 100% tevreden bent. Heb je een vraag, wil je een bestelling plaatsen, wil je meer informatie of twijfel je bijvoorbeeld over de maten? Neem dan contact met ons op.