Dubbele Manchet Overhemden met Mouwlengte 7

Dubbele Manchet Overhemden met Mouwlengte 7 Dubbele Manchet Overhemden met Mouwlengte 7

Mouwlengte 7 overhemden met een dubbele manchet hebben een chique uitstraling. De manchet is omgevouwen met de punten tegen elkaar aan. Door middel van manchetknopen blijft de manchet netjes en dit geeft de luxueuze look. Extra lange overhemden met dubbele manchet worden gedragen door lange mannen. De dubbele manchet wordt vaak gedragen op formele gelegenheden en zakelijke evenement. Een dubbele manchet wordt ook een "French Cuff" genoemd. Overhemden met dubbele manchet worden gedragen met manchetknopen of bachelor knots. Daarnaast zijn er mannen die mouwlengte 7 overhemden met dubbele manchet dragen in dagelijks leven. Overhemden met dubbele manchet. Natuurlijk met Mouwlengte 7. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Dubbele Manchet Overhemden met Mouwlengte 7

Mouwlengte 7 overhemden met een dubbele manchet hebben een chique uitstraling. De manchet is omgevouwen met de punten tegen elkaar aan. Door middel van manchetknopen blijft de manchet netjes en dit geeft de luxueuze look. Extra lange overhemden met dubbele manchet worden gedragen door lange mannen. De dubbele manchet wordt vaak gedragen op formele gelegenheden en zakelijke evenement. Een dubbele manchet wordt ook een "French Cuff" genoemd. Overhemden met dubbele manchet worden gedragen met manchetknopen of bachelor knots. Daarnaast zijn er mannen die mouwlengte 7 overhemden met dubbele manchet dragen in dagelijks leven. Overhemden met dubbele manchet. Natuurlijk met Mouwlengte 7.

Specialist in overhemden dubbele manchet

Dé specialist in stijlvolle overhemden met dubbele manchet en een extra lange mouw. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, stijlvolle en mooie overhemden in een passende maat (allemaal met extra lange mouw). En nu ook met een dubbele manchet. Mouwlengte7 overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Overhemden met dubbele manchet online

Witte mouwlengte 7 overhemden met dubbele manchet. 

Witte overhemden met mouwlengte 7 en met dubbele manchet. Vele mannen hebben een wit overhemd in de kast liggen. Een wit overhemd met dubbele manchet is hierop een mooi toevoeging. Draag het mouwlengte 7 overhemd met dubbele manchet in het wit in het dagelijks leven of tijdens een gelegenheid. Zelfs de keuze en kwaliteit voor een wit overhemd is heel persoonlijk. Maak het af met een mooie set manchetknopen. Zilveren of gouden manchetknopen zijn perfect te combineren met een dubbele manchet overhemd met mouwlengte 7. Prachtige shirts van hoge kwaliteit.

Blauwe mouwlengte 7 overhemden met dubbele manchet

Blauwe overhemden met mouwlengte 7 en met dubbele manchet. Vele mannen hebben een blauw overhemd in de kast liggen. Een blauw overhemd met dubbele manchet is hierop een mooi toevoeging. Draag het mouwlengte 7 overhemd met dubbele manchet in het blauw in het dagelijks leven of tijdens een gelegenheid. Zelfs de keuze en kwaliteit voor een blauw overhemd is heel persoonlijk. Maak het af met een mooie set manchetknopen. Gouden of zilveren manchetknopen zijn perfect te combineren met een dubbele manchet overhemd met mouwlengte 7. Prachtige shirts van hoge kwaliteit.

Hoe herken je een overhemd met dubbele manchet

Dubbele manchetten worden ook wel French cuffs genoemd( Franse manchetten). De manchet van een overhemd met dubbele manchet is twee keer zo lang in vergelijking met een overhemd met enkele manchet. Het extra stukje stof wordt met een slag omgevouwen. Op deze manier krijgt de manchet van het overhemd een dubbele laag. De twee lagen worden aan elkaar vast gemaakt door middel van manchetknoppen. .

Een dubbele manchet wordt als een belangrijk element gezien onder een net pak. Dit betekent niet dat een enkele manchet niet onder een pak kan. Tegenwoordig zie je dit ook veel. Wil je gaan voor een chique look, dan is het aan te raden om een wit of blauw mouwlengte 7 overhemd met dubbele manchet te kiezen. Tijdens belangrijke evenementen en gala's zie je veel mannen een overhemd dragen met dubbele manchet. Over het algemeen dienen de manchetten 1.5 cm - 2.5 cm onder de mouw van het pak uit te komen, zodat de knopen goed zichtbaar zijn. 

Essentials

Sleeve7 Dress Shirts worden gemaakt aan de hand van 7 essentials. Deze essentials zorgen ervoor dat we jou een een unieke product & service ervaring kunnen bieden. Extra lange mouw, extra ruglengte, unieke positie 2e knoop, eigen ontwerpen, 100% katoen, modern fitted (modern fit) en een persoonlijke service. Lekker toch?

Wat is een dubbele manchet?

Overhemd met dubbele manchet voor mannen langer dan 1.80m

Overhemden met extra lange mouw en dubbele manchet zijn er speciaal voor de lange man die toch enigszins slank is en er chique wil bij lopen. Meer dan 60% van alle mannen is langer dan 1.80 meter en een groot gedeelte daarvan heeft een ranke of slankere bouw. En dan is een overhemd met wat extra mouwlengte of langere mouw wel handig. De dubbele machet maakt het overhemd met mouwlengte7 helemaal af.

Post your comment

Mouwlengte7