Dubbele Manchet Overhemden met Mouwlengte 7

Dubbele Manchet Overhemden met Mouwlengte 7 Dubbele Manchet Overhemden met Mouwlengte 7

Overhemden met een dubbele manchet hebben een chique uitstraling. De manchet is omgevouwen met de punten tegen elkaar aan. Door middel van manchetknopen blijft de manchet netjes en dit geeft de luxueuze look. Hoewel de tijden veranderen worden dubbele manchetten vooral gedragen bij formele gelegenheden, zoals een 'black tie' evenement. Overhemden dubbele manchet. Natuurlijk met Mouwlengte 7. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Dubbele Manchet Overhemden met Mouwlengte 7

Overhemden met een dubbele manchet hebben een chique uitstraling. De manchet is omgevouwen met de punten tegen elkaar aan. Door middel van manchetknopen blijft de manchet netjes en dit geeft de luxueuze look. Hoewel de tijden veranderen worden dubbele manchetten vooral gedragen bij formele gelegenheden, zoals een 'black tie' evenement. Overhemden dubbele manchet. Natuurlijk met Mouwlengte 7.

Specialist in overhemden dubbele manchet

Dé specialist in stijlvolle overhemden met dubbele manchet en een extra lange mouw. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, stijlvollen en mooie overhemden in een passende maat (allemaal met extra lange mouw). En nu ook met een dubbele manchet. Mouwlengte7 overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Overhemden met dubbele manchet online

Essentials

Sleeve7 Dress Shirts worden gemaakt aan de hand van 7 essentials. Deze essentials zorgen ervoor dat we jou een een unieke product & service ervaring kunnen bieden. Extra lange mouw, extra ruglengte, unieke positie 2e knoop, eigen ontwerpen, 100% katoen, modern fitted (modern fit) en een persoonlijke service. Lekker toch?

Wat is een dubbele manchet?

Overhemd met dubbele manchet voor mannen langer dan 1.80m

Overhemden met extra lange mouw en dubbele manchet zijn er speciaal voor de lange man die toch enigszins slank is en er chique wil bij lopen. Meer dan 60% van alle mannen is langer dan 1.80 meter en een groot gedeelte daarvan heeft een ranke of slankere bouw. En dan is een overhemd met wat extra mouwlengte of langere mouw wel handig. De dubbele machet maakt het overhemd met mouwlengte7 helemaal af.

Post your comment

Mouwlengte7