Slim Fit Overhemden met Mouwlengte 7

Slim Fit Overhemden met Mouwlengte 7 Slim Fit Overhemden met Mouwlengte 7

Slim fit overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). Onze stoffen zijn geweven uit het allerbeste katoen van goede en eerlijke wevers. De slim fit overhemden zijn daarom lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het slim fit overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Slim fit - dus lekker getailleerd. Natuurlijk met Mouwlengte 7. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Slim Fit Overhemden met Mouwlengte 7

Slim fit overhemden met extra lange mouw (Mouwlengte 7). Onze stoffen zijn geweven uit het allerbeste katoen van goede en eerlijke wevers. De slim fit overhemden zijn daarom lekker zacht en sterk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het slim fit overhemd langer mooi blijft én optimaal draagcomfort biedt. Het overhemd heeft een extra lange mouw. Slim fit - dus lekker getailleerd. Natuurlijk met Mouwlengte 7.

Specialist in Slim Fit overhemden (getailleerd)

Dé specialist in stijlvolle slim fit overhemden met een extra lange mouw. Mouwlengte 7 biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse, luxe overhemden in een passende maat met extra lange mouw. En nu ook met een slim fit uitvoering. Slim fit Overhemden met lange mouwen, subtiele details, een uitstekende pasvorm én aan de onderkant net ietsje langer zodat het overhemd netjes in de broek blijft zitten.

Slim fit essentials

Wij werken aan de hand van 7 essentials voor de overhemden extra lange mouw. Deze essentials zorgen ervoor dat we jou een een unieke product & service ervaring kunnen bieden. Extra lange mouw, extra ruglengte, unieke positie 2e knoop, eigen ontwerpen, 100% katoen, slim fitted (slim fit/getailleerd) en een persoonlijke service. Heerlijk toch?

Slim fit overhemden voor mannen langer dan 1.80m

Slim fit overhemden met extra lange mouw zijn er speciaal voor de lange man. Meer dan 60% van alle mannen is langer dan 1.80 meter en een groot gedeelte daarvan heeft een ranke of slankere bouw. En dan is een slim fit overhemd met wat extra mouwlengte of langere mouw wel handig.

Post your comment

Mouwlengte7