Kennisbank | Bestaat er een overhemd met extra ruglengte zonder mouwlengte 7?

Mannen hebben verschillende lichaamsbouwen. De proporties in de romp kunnen anders verdeeld zijn. Je kunt bijvoorbeeld relatief korte armen hebben en een langer bovenlichaam. Wanneer je als man dan een overhemd wilt kopen, kan dit lastig zijn. Je hebt dan wel een mouwlengte 7 overhemd nodig, maar niet omdat je armen te lang zijn, maar omdat je de ruglengte van een mouwlengte 7 overhemd nodig hebt. Een terechte vraag luidt dus: bestaat er een oplossing voor een overhemd met een langere ruglengte, maar met een normale mouwlengte?

Bestaat er een overhemd met extra ruglengte zonder mouwlengte 7?

Niet aanpasbaar

Overhemden zijn producten die een vaste maatvoering hebben. Ze zijn niet aanpasbaar tijdens het inkoopproces. Een mouwlengte 7 overhemd heeft een langere mouwlengte en een langere ruglengte, omdat de lengte en de mouwlengte van het overhemd in verhouding groter worden. Het is dus niet mogelijk om als man, in de winkel, een overhemd te kopen die een langere ruglengte heeft met een normale mouwlengte. Deze mannen moeten dus naar een andere oplossing op zoek.

Kleermaker de redder in nood

Iedereen heeft wel een kledingmaker in de buurt. Wanneer je je overhemd met mouwlengte 7 daarheen brengt, is jouw kleermaker in staat om de mouwlengte in te korten en de ruglengte te laten zoals hij is. Op deze manier kan het overhemd toch aan je wensen voldoen. Een kleermaker is in staat om het overhemd aan te passen op jouw lichaamsafmetingen. Het kost natuurlijk wat meer tijd en moeite, maar een overhemd dat lekker zit, draag je veel langer dan een overhemd dat niet lekker zit.

Bekijk alle mouwlengte 7 overhemden

Terug naar de Kennisbank

© Mouwlengte7.com - Bij het gebruiken van - of verwijzen naar dit artikel dient expliciet een (back)link en bronvermelding geplaatst te worden.