Kennisbank | Zijn er mouwlengte 7 overhemden met normale ruglengte?

De essentie van mouwlengte 7 overhemden is dat het gaat om overhemden met extra lange mouwen. Deze overhemden zijn speciaal voor lange mannen, zodat zij geen last hebben van te korte mouwen bij een overhemd. Deze overhemden zijn qua ruglengte ook langer. Maar, de situatie kan voorkomen dat je als man een overhemd nodig hebt met alleen langere mouwen zonder extra ruglengte. Bestaat hier een oplossing voor?

Helaas, niet standaard beschikbaar

Mannen die behoefte hebben aan langere mouwen, maar niet aan een langere ruglengte zullen deze niet vinden tussen het standaard aanbod. Een mouwlengte 7 overhemd krijgt 5 cm extra mouwlengte en daarnaast verhoudingsgewijs extra ruglengte. Het één gaat niet zonder het ander. Je zult je overhemd dan op maat moeten laten maken.

Oplossing is aanwezig

Er is wel een middenweg mogelijk, Liefling heeft bijvoorbeeld een iets langere mouwlengte dan gemiddeld. Mocht je behoefte hebben aan langere mouwen, dan heeft dit merk een eventuele oplossing. Het is niet de beste oplossing, maar helpt je in ieder geval wel een klein beetje. Voor volledige aanpassing van de ruglengte bij een mouwlengte 7 overhemd, is de kleermaker de enige optie. Alleen hier is het mogelijk om de afmetingen van een overhemd volledig aan te passen aan jouw voorkeuren. 

Bekijk alle mouwlengte 7 overhemden

Terug naar de Kennisbank

© Mouwlengte7.com - Bij het gebruiken van - of verwijzen naar dit artikel dient expliciet een (back)link en bronvermelding geplaatst te worden.