Kennisbank | Hoe lang is mouwlengte 7?

Lange mannen hebben vaak het probleem dat de mouwen van een overhemd te kort zijn. Het kopen van een overhemd is dan erg lastig, want de meeste winkels gaan tot de normale mouwlengte, waarbij je zo'n 5 cm te kort komt bij de mouwen. Het kan irritant zijn wanneer de mouwen van het overhemd constant terugtrekken, omdat ze te kort zijn. Dit doet je uiteindelijke look ook niet ten goede. 

Extra lange mouwen

De mouwen van een mouwlengte 7 overhemd zijn ongeveer 5 centimeter langer dan 'normaal'. De mouwen hebben een gemiddelde lengte van 72 centimeter, terwijl de standaard overhemden een gemiddelde mouwlengte van 67 centimeter hebben. Dit is precies genoeg ruimte om het overhemd lekker te laten zitten onder een pull-over. Anders zou de mouw van het overhemd constant op een irritante plek onder je shirt of trui blijven zitten. Het is bijzonder vervelend om de hele dag je mouw naar beneden te moeten trekken om nog comfortabel te blijven zitten.

De oplossing voor elke lange man

Mouwlengte 7 overhemden zijn de oplossing als jij als man vaak te maken hebt met te korte mouwen bij het dragen van overhemden. Met deze shirts zorg je er voor dat de mouwen keurig onder het colbert vandaan komen bij een pak. Of dat je precies je horloge kunt zien, in plaats van je halve onderarm. Het ziet er veel netter uit en daarnaast laat jij zien aan de buitenwereld dat jouw look er verzorgd uitziet. 

Bekijk alle mouwlengte 7 overhemden

Terug naar de Kennisbank

© {{config path="general/store_information/name"}} - Bij het gebruiken van - of verwijzen naar dit artikel dient expliciet een (back)link en bronvermelding geplaatst te worden.